Nano coin hangi ülkenin? sahibi kim? 2022

featured

Bu yazımızda sizler ile Nano coin hangi ülkenin? Nano coin sahibi kim? gibi sorulara yanıt arayacağız. Eğer Nano coin hakkında detaylı bilgi ve geleceğini öğrenmek isterseniz aşağıdaki makalemize göz gezdirebilirsiniz.

İlgili Makale: Nano coin geleceği var mı?

Nano coin hangi ülkenin?

nano coin hangi ülkenin 1

Nano coin hangi ülkenin sorusunun cevabı Nano Coin (NANO) projesi ve geliştiricileri rastgele bir ülkeye yahut hükumete tabi değildir. Bu, Nano (NANO) kripto para biriminin de bir ülkeden özgür olarak çalıştığı demek. Kısaca, Nano (NANO) hiç bir ülkenin değildir.

Nano coin sahibi kim?

nano coin hangi ülkenin 3

Nano (NANO); Dell, AMD ve Qualcomm girmek üzere önde gelen teknoloji firmaları için çalışan varlıklı deneyimlere sahip, epey tecrübeli bir program geliştiricisi ve mühendisi olan Colin LeMahieu yönünden kuruldu.

Kendini bir mucit olarak tarifleyen Colin LeMahieu, uzay teknolojisinden fiziğe ve bölgesel sürdürülebilirliğe kadar uzanan alaka alanlarına sahip ve dijital para birimi bölümünde iyi bilindik bir isimdir. 2017’de Nano üstünde tam vakitli olarak çalışmaya başladı ve şimdilik Nano’nun geliştirilmesini ve benimsenmesini sağlamak için oluşturulmuş bir kuruluş olan Nano Vakfı’nın CEO’su olarak vazife yapıyor. Nano Vakfı’nda ayrıyeten, Evrimsel Antropoloji mezunu ve tecrübeli hesap yöneticisi ve George Coxon dahi girmek üzere bir düzineden çok çalışanı var George Coxon şimdilik Nano Vakfı’nın COO’su olarak çalışıyor.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap