Neo Coin Geleceği 2022 (MAYIS) – Neo Coin Yorum

NEO Coin gelecek

NEO Coin’in geleceği hakkında sizi detaylı olarak bilgilendiriyoruz. NEO madeni para incelemesinin nasıl okunacağına ve NEO projesinin ne hakkında olduğuna dair ayrıntılar.

Neo Fiyatı Nedir?

Neo Coin fiyatı 185,89 TL’dir. Neo coinin piyasa değeri 13.112.309.291 TL’dir. Neo jeton son 24 saatte %1,16 değişti. Neocoin günlük 1.514.246.056 TL işlem hacmine sahip olup, işlem hacmi bazında tüm para birimleri arasında 63. sırada yer almaktadır.

1 NEO jeton, kaç dolar; 11,46 dolar. Son 24 saatte %1,16 değişti.
1 NEO jeton Kaç TL; Fiyatı 185,89 Türk lirasıydı. Son 24 saatte %1,16 değişti.

NEO Coin Projesi

Neocoin, 2014 yılında Çin’de Antshares adı altında kuruldu. 2017 yılında şirket, akıllı ekonomi için güncellenmiş bir vizyonla Neo olarak adlandırıldı. Neo Vakfı’nın kurucuları Deng Hongfei ve Eric Zhang tarafından tasarlandı. Neo’nun adını taşıyan bir kısa kodu var.

Hangi Blok Zincirini Kullanıyor?

Neo, akıllı sözleşmeleri destekleyen ve üzerinde sanal makineler çalıştırabilen Neo blok zincirini kullanır. Neo’nun arzı 100 milyon adet ile sınırlıdır. Arzın yüzde yetmişi şu anda dolaşımda.

Madencilik Bitti mi?

Neo blok zincirinde madencilik yoktur. Ancak işlem ücreti için ödenen gaz, Neo’yu cüzdanında tutan kullanıcılar arasında paylaşılıyor. Neo, merkezi olmayan bir projedir. Ağ Neo’nun sahipleri tarafından yönetiliyor.

Projenin Amacı Nedir?

Neo, akıllı ekonomi vizyonuyla bir kamu ağı olmayı ve herhangi bir dijital veya fiziksel varlığı başkasının onayı ve izni olmadan kullanıma sunmayı hedefliyor. Son zamanlarda, Neo 3.0 güncellemesi ile blok zinciri bir yükseltme sürecine başladı. 3.0 ile birlikte neo’nun akıllı ekonomi vizyonunda nasıl gelişeceğini görelim.

Başlıca Özellikleri Nelerdir?

Diğer kripto para birimlerinin aksine neon dijital varlık tamamlandı. Bir kereden daha küçük birimlere bölünemez. Genel olarak diğer ağlardan farkı, Neo blok zincirindeki transferler ve akıllı sözleşmelerle etkileşim için ödenen işlem ücretlerinin, ağın diğer ana varlığı olan gaz tarafından ödenmesidir.

Kullanım Alanları Nelerdir?

Neo, sahiplerine ağın gelişimi ile ilgili karar vermede oy kullanma hakkı verir. Aynı zamanda Neo sahipleri, cüzdanlarında tuttukları bakiyeye göre gaz için ödüllendiriliyor.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap