New York Belediye Başkanı Kriptodan 1. Maaşını Aldı

New York Belediye Başkanı Kriptoda İlk Maaşını Aldı

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Coinbase borsasında bir dönüşümün ardından Cuma günü Bitcoin ve Ethereum’daki ilk maaşını alacağını doğruladı.

Adams, ilk üç kripto maaşını piyasaların zirvede olduğu Kasım ayında alacağını söyledi. Bugün, toplam piyasa değeri Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %36.4 düştü, ancak Bitcoin yanlısı belediye başkanı etkilenmedi.

New York Belediye Başkanı Umutlu

Adams, “New York dünyanın merkezi ve biz onun kripto para biriminin ve diğer finansal yeniliklerin merkezi olmasını istiyoruz” dediği bir açıklamada kriptoya olan inancını doğruladı ve ekledi:

“Bu yeniliğin ön saflarında yer almak, istihdam yaratmamıza, ekonomimizi geliştirmemize ve dünyanın dört bir yanından yetenekleri çekmeye devam etmemize yardımcı olacak” dedi.

Kasım ayında, o sırada tweet atan Anthony Pompliano tarafından bir meydan okuma yayınlandı: “Zamanı geldi. Maaşlarını bitcoin olarak kabul eden ilk Amerikalı politikacı kim olacak?”

Bitcoin yanlısı Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, bir sonraki maaş çekini BTC ile alacağını söyleyerek ilk yanıt veren oldu.

Adams ise ilk üçünü alacağını söyledi ve bunlardan ilki bugün geldi.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap