NFT Oluşturucu Şirket Animoca, Play-to-Earn Guild Ekosistemini Güçlendirmek için 30 Milyon Dolarlık Program Başlattı

NFT Oluşturucu Şirket Animoca

The Sandbox’ın arkasındaki Hong Kong merkezli oyun yazılımı ve risk sermayesi şirketi Animoca Brands, küresel girişim hızlandırıcı Brinc ile ortaklaşa Guild Accelerator Programını başlattığını duyurdu.

Resmi basın açıklamasına göre, Lonca Hızlandırıcı Programı, dünya çapında gelişmekte olan lonca ekosistemini geliştirmeye odaklanacak. Animoca ayrıca, hızlandırma programının iki yıllık bir süre için 30 milyon dolara kadar toplam yatırım sermayesi sunacağını da açıkladı. Ayrıca, kripto oyun loncaları aracılığıyla P2E oyunlarına katılarak dünya çapında milyonlarca bireyin gelir elde etmesine yardımcı olması bekleniyor.

Program, oyuncu/akademisyen topluluklarını desteklemek ve onlara geri vermek, daha düşük fiziksel ayak izine sahip olmak, enerji verimli hisse kanıtı (PoS) protokollerine ve yan zincirlere odaklanmak gibi sürdürülebilirliği taahhüt eden projelere öncelik verecek. Avocado Guild’den Brendan Wong, YCG’den Saruboti Sasuke, Ancient8’den Howard Xu, Guild Accelerator Programını desteklemeye hazırlanıyor.

NFT Oluşturucu Şirket Animoca’nın Sistemi Nedir?

2021, blok zinciri tabanlı oyunlara her zamankinden daha fazla ilgi gördü ve bu eğilimin bu yıl da devam etmesi muhtemel. NFT metaverse kavramlarının oyun kültürüne kaynaşması, daha fazla kullanım ve benimseme çekmeyi başardı.

Gereksiz, ekonomik teşviklerle kazan-kazan (P2E) en baskın trendlerden biri haline geldi. Sektör, önemli ölçüde deneyim yaşıyor ve oyun iş modellerini yeniden yapılandırdı.

Kripto para piyasasındaki büyük fiyat oynaklığına rağmen, blok zinciri tabanlı oyunlar etkilenmeden kalmaya devam etti. CryptoPotato daha önce, yatırımcılar arasındaki takas edilemez token alanı ve blok zinciri tabanlı oyunların ilgi seviyesinin ve popülaritesinin, satışların piyasada hasara yol açmasına rağmen, yılın başından bu yana istikrarlı bir şekilde arttığını bildirmişti.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap