CryptoPunks Ethereum NFT, Önceki Rekorunu İkiye Katlayarak Yaklaşık 24 Milyon Dolara NFT Satışı Gerçekleştirdi

NFT Satis Cilginligi

Cumartesi günü, CryptoPunk NFT #5822 8.000 ETH’ye satıldı veya satış anında yaklaşık 23.7 milyon dolar değerindeydi. Bulut blok zinciri altyapı firması Chain’in CEO’su Deepak Thapliyal, NFT’yi doğrudan CryptoPunks geliştiricisi Larva Labs’ın kendi çevrimiçi pazarından satın aldı.

Bir önceki CryptoPunk satışı, DraftKings’in en büyük hissedarı Shalom Meckenzie tarafından Haziran 2021’de bir Sotheby’s müzayedesinde satın alınan 11.8 milyon dolardı. Bu arada, Larva Labs pazarındaki en büyük zincir üstü satış idi.

NFT Satışı 2022 Yılında Çılgınlık Seviyesinde Devam Ediyor

Thapliyal, CryptoPunk için ödeme yapmak için DeFi protokolü Bileşik Finans aracılığıyla kaldıraç kullandığını tweetledi ve Compound’un kurucusu Robert Leshner’e şunları söyledi: “Bileşik Finans sayesinde, bunu satın alırken hala ETH’yi tutabiliyorum. Temelde ETH’nin punk-in olması uzun sürdü.”

2022 yılına hızlı bir giriş yapan NFT sektöründe her geçen gün yeni bir rekor kırılmakta. İnsanlar Kripto Piyasalarının Dalgalı olduğu günlerde ”Nadir” ve ”Tek” olması sebebi ile sektör yönelmesine gitmiş durumdalar.



İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap