NKN coin geleceği var mı 2022?

NKN coin geleceği var mı 2

Bu yazımızda sizler ile NKN coin geleceği var mı? konusunu ele alacağız. Eğer bu kripto varlığı üreten oluşum hakkında bilgi almak isterseniz aşağıda ki yazımıza göz gezdirebilirsiniz.

İlgili Makale : NKN coin hangi ülkenin? sahibi kim?

NKN coin nedir?

NKN coin geleceği var mı 1

New Kind of Network (NKN), İnternet kullanıcılarını ağ bağlantılarını paylaşmaya ve kullanılmayan bant genişliğini kullanmaya motive etmek için ekonomik teşvikleri kullanmayı hedefleyen halka açılmış bir blok zinciridir. NKN, eşler arası data iletimini ve bağlanabilirliği geliştirecek şekilde merkezi olmayan programlar meydana getirmek için bir ağ olmayı hedefler. NKN yahut Yeni Tür Ağ, ağ bant genişliğini ve İnternet bağlantısını bölüşmek için halka açılmış blok zinciri tabanlı eşler arası ağlar meydana getiren açılmış kaynaklı bir protokoldür.

NKN coin geleceği var mı?

Şu anda NKN, CoinMarketCap’te 165. sırada yer almakta. Ancak NKN blok zincirindeki son olarak güncellemeler, geliştirmeler ve değişiklikler , kripto para birimi fiyatının daha dahi artmasına yardımcı olacak mı?

Bu yükseliş eğilimi devam ederse, NKN 2022’nin nihayetinde 3,5 dolara ulaşacak. Ayrıca 2022’nin ikinci yarısı 4 dolara kadar süratli büyüme gösterecek. O vakit bu yükseliş yavaşlayacak, fakat büyük düşüşler beklenmiyor. Yaklaşan ortaklıklar ve 3,5 dolara ulaşan ilerlemeler, bedel yönünden epey optimist fakat yakın gelecek için kuşkusuz muhtemel.

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap