Nox Bitcoin’in Brezilya Kripto Borsası, UST Sahiplerinin Tüm Kayıplarını 1 Ay İçinde USDT ile Geri Ödemeye Hazırlandı

Nox Bitcoin'in Brezilya Kripto Borsası,

Nox Bitcoin’in Brezilya Kripto Borsası, UST Sahiplerinin tüm kayıplarını USDT ile iade edeceğini açıkladı.
Nox Bitcoin, geri ödemeler için 620.000 BRL veya yaklaşık 127 bin dolar ayırdı.
Ek olarak, UST depegging sırasında OKX, kullanıcılarına stabilcoin çöküşünün potansiyel risklerini bildiren tek kripto borsasıydı.
OKX risk koruma sistemi 8 Mayıs’ta devreye girdi ve UST’nin takas edilmesi veya satılması için staking’i serbest bıraktı.
Nox Bitcoin’in Brezilya kripto borsası, UST depegging sırasında zarar gören tüm müşterilerine geri ödeme yapacağını açıkladı.

Portal do Bitcoin tarafından hazırlanan bir rapora göre, Nox Bitcoin ekibi UST’nin 1 dolardan çok fazla sapmamak için tasarlandığını belirtti. Bununla birlikte, UST aşağı yönlü bir seyir izledi ve dün 20 Mayıs’ta 0,06$’lık yerel en düşük seviyeye ulaşan değer kaybetmeye devam ediyor. Sonuç olarak Nox Bitcoin, UST değerindeki farkı USDT ile iade edecektir.

Örneğin, bir yatırımcı cüzdanı şu anda 0,06 ABD doları değerinde 1 UST içeriyorsa, Nox Bitcoin, kaybı dengelemek için hesaba USDT cinsinden 0,94 ABD doları yatıracak.

Nox Bitcoin, Brezilya Tarafında Geri Ödeme için 620 bin BRL (120 bin $) Ayırdı

Nox Bitcoin CEO’su João Paulo Oliveira, Portal Do Bitcoin’e borsanın uygulama için yaklaşık 120 bin dolar değerinde 620.000 BRL ayırdığını açıkladı. Ayrıca, geleneksel olarak, brokerlerin tüccarların kayıplarını paylaşmak için tasarlanmadığını, ancak kullanıcı tabanlarına olan güveni artırmak için müdahale etmeye karar verdiklerini açıkladı.

 

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyalarımız

İnstagram : altcoinhabercom

Twitter :     HaberAltcoin

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap