Ontology Coin Geleceği 2022 (MAYIS) – Ontology Coin Yorum

Ontology Coin Geleceği

Ontology Coin geleceği hakkında detaylı bilgiler ve Ontology madeni para ile ilgili haberler. İşte ONT madeni para incelemesinin nasıl okunacağına dair ayrıntılar.

Ontology madeni parasının geleceği, oldukça çeşitlendirilmiş kripto para piyasalarında yer alan ONT verilerinin geleceğidir. Bu, kişisel verileri hackleme ilkesine dayalı bir blok zinciri ağı oluşturmanıza izin veren güvenilir bir protokoldür.

İlgili Makale: Ontology Coin Nedir?

ONT Coin Fiyatı

Ontology madeni paranın fiyatı 4,87 TL’dir. Ontology coin son 24 saatte %3,53 değişti. Ontology coin günlük 397.574,283 TL işlem hacmine sahip olup, işlem hacmi bazında tüm para birimleri arasında 131. sırada yer almaktadır.

1 Ontology madeni para, kaç dolar; Bu 0,297637 USD. Son 24 saatte %3,53 değişti.

1 jeton Ontoloji Kaç TL; Fiyatı 4,87 Türk lirasıydı. Son 24 saatte %3,53 değişti.

ONT Coin projesinin aylık ne kadar kazandığını aşağıdaki tablodan öğrenebilirsiniz. ONT Coin, Nisan 2022’de -%33 kaybetti. Sizce Mayıs ayında ONT Coin fiyatı ne olur? Yorumlara yazın…

ONT Coin Yorum

Ontology Coin yorum, gelişimine bir NEP-5 jetonu olarak başladı. Kullanıcılarına ve airdopp’a erişim sağlamak için ICO modelini seçen ONT, mümkün olan en kısa sürede gerçek bir fiyat artışı elde etmeyi başarmış ve aynı zamanda sadık ve sadık bir yatırımcı tabanı oluşturmayı başarmıştır. Ontology altcoin haberleri, içeriğindeki coini takip eden bir kitle ile bu başarısını sürdürebileceğine inanıyor.

Ontology Coin Hangi Ülkenin?

2017 yılı itibarıyla Çinli şirket OnChain tarafından kurulan ONT’nin kurucu üyelerinden biridir.

Haziran Lee
Da Hongfei
Bu Eric Zhang.

Hangi ülkenin Ontology madeni parası sorusuna şöyle cevap verebiliriz. Rakiplerine göre kullanıcılarına ve firmalara çeşitli yönetim avantajları sunmaktadır. Sunduğu en önemli fayda, kişisel blok zincirleri oluşturmalarına izin vermesidir.

Toplam 1.000.000.000 adet olan Ontology Coin’lerin yaklaşık %80’i piyasada aktif olarak kullanılmaktadır. Yüzde olarak 4 farklı kitleye ayrılmıştır. Olası siber saldırılara karşı son derece dayanıklı olan Ontology Coin (ONT), tamamen merkezsizleştirilmiştir.

Ontology Coin Geleceği

ONT Coin geleceği verileri, söz konusu coin’e yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından çok yakından takip edilmektedir. Şu anda birçok uzman tarafından satın alma süreci için en doğru kabul edilen ONT için net veriler paylaşmak maalesef mümkün değil.

ONT madeni paranın değeri 20,04 TL ve dünden bugüne fiyat değişimi 3,12 TL veya yaklaşık %18,53. Geride bıraktığımız son 24 saatlik filmde en düşük değer 15.94 TL, en yüksek değer ise 20.87 TL civarında. Piyasadaki toplam işlem hacmi yaklaşık %56,36 artışla 10.995.376.198,95 TL olmuştur.

06785 piyasa hacmine sahip olan ONT, %0.09 piyasa hakimiyeti ile kripto para piyasasında 68. sırada yer alıyor. Aldığı reyting nedeniyle gelecekte yükseleceği düşünülen ONT’nin gelecekteki değeri tam olarak bilinmiyor.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap