Orchid Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? 2022

Orchid Coin Hangi Ülkenin?

Bu yazımızda Altcoinhaber olarak Orchid Coin Hangi Ülkenin? Orchid Coin sahibi kim? sorularına cevap arayacağız.

Orchid Coin Hangi Ülkenin?

Orchid Coin Hangi Ülkenin? Sorusunun cevabına gelirKripto para ile çalışan farazi hususi ağ (VPN) olan Orchid’in mahalli tokeni de gene tıpkı isimle anılıyor: Orchid (OXT).

Aralık 2019’dahi pazara sürülen Orchid, kendini dünyanın ilk teşvikli, eşler arası mahremiyet ağı olarak tanımlıyor.

Protokolün amacı, kullanıcıların, rastgele bir iştirakçi sağlayıcıdan bant genişliği satın almasına imkan sağlamak için kripto para ödemelerini kullanmak ve internetteki kısıtlamaların üstesinden gelmek. Bu prosedür, Ethereum ERC-20 standardında sahip bir token olan OXT’yi kullanarak gerçekleşen olasılıklı nano ödeme denilen özellik kullanılarak yapılıyor.

Sağlayıcılara tertipli ödemeler zincir dışında yapılıyor. Bu dahi Orchid’in, Ethereum ağındaki yığılma ve Gas ücretleri problemlerinin ortadan kaldırılmasını sağlıyor.

Servis, kullanıcı başına ödeme sistemi kullanıyor. Böylece kullanıcılar, maaş yahut senelik ücretler yerine yalnızca aga bağlandıklarında ödeme yapıyorlar.

Orchid Coin Sahibi Kim?

Orchid coin sahibi kim? sorusunun cevabı ise: Orchid‘in dört kurucu ortağı; CEO vazifesini üstlenen Dr. Steven Waterhouse, Jay Freeman, Brian J. Fox ve Gustav Simonsson, blockchain ve finans alanlarında tecrübe sahibi isimler.

Waterhouse, sektörün en bilindik şirketlerinden bazılarına yatırım yapmış bir ad. Risk sermayesi aracı Pantera Capital’ın kurucu ortaklığını dahi yapması sebebiyle kripto para pazarında tanınmış bir figür.

Freeman, yapımcı yönünden konulmuş program kısıtlamaları kaldırılmış Apple cihazları için seçenek bir Apple App Store olan ve aktüel olarak aşağı yukarı 30 milyon program kısıtlamaları kaldırılmış Apple ürünü yönünden sarfedilen Cydia’nın geliştiricisi.

Fox, 1990’ların ortalarında, ABD bankası Wells Fargo’nun ilk etkileşimli online bankacılık düzeneğinin oluşturulmasından mesul bir ad.

Simonsson şayet 2015 senesinde Ethereum ağı kullanıma açılırken anne emniyet program geliştiricilerinden biri konumundaydı.

Resmi bildirime göre Waterhouse, bir SIM-değiştirme saldırısının kurbanı olduktan sonra internet güvenliği geliştirmelerine duyulan gereksiniminin farkına vardı ve VPN teknolojisini incelemeye başladı. Orchid coin sahibi kim? sorusunun cevabı tam olarak bu şekildedir.

Orchid Coin Neden Farklı?

Orchid’in arkasındaki temel düşünce, var olan VPN tecrübesini ilerletmek için blockchain teknolojisinden faydalanmak.

Merkezi sunuculara ve belli bir ülkenin altyapısı ile ilgili tehlikelere bel bağlamayan kripto para tabanlı, olasılıklı nano ödemeleri kullanarak kullanıcılar, anonim VPN hizmetinden faydalanabilir.

Sınırsızca el ayarlanabilir ERC-20 tokeni olarak OXT bulunmaktadır. Bu token, ticaret için teşvik sağlıyor ve kullanıcılar namına ağın değerini yükseltiyor.

Başka bir özellik biçiminde de kullanıcılar, itibari para ile “Orchid kredileri” adlı para birimini alma imkanına sahipler. Bu halde OXT, başka bir yerden çekilemiyor ve dönüştürülemiyor. Sadece ağ içerisinde harcanabiliyor. Bu özellik, kripto para ile prosedür uygulamak istemeyenlere seslenme etmesi için tasarlandı.

Bununla beraber Orchid’in en mühim özellikleri yalnızca kripto para kullanıcılarına yönelik değil. Geliştiriciler, çoğalan jeopolitik stresin ve mahalli kısıtlamaların karşısında internet özgürlüğü için büyüyen bir trendin de altını çizdi.

Web 3.0 teknolojisi, 1990’ların başında tüketici erişimi anne akım olunca düşünülmüş açılmış internetin benzeri bir biçimini sağlamak için kullanılıyor.

Piyasada Kaç Orchid Coin (OXT) Coin Var?

OXT, 1.000.000.000 (1 milyar) ünite arza sahip. Enflasyon yok, fakat para darlığı ihtimalinden, ağ işlevinin bir parçası olarak olası OXT token yakma işlemleri ile korunuyor.

Toplam arzın yüzde 51,13’ü (Orchid Treasury’de yapılan) ağ teşvikleri ve başka hedefler için tahsis edilmiş. Yüzde 17,3 şayet Gelecek Tokenler için Basit Anlaşma’nın (SAFT) tohumunun bir parçası olarak yatırımcılara aktarılmış. Yüzde 4,49’luk bölüm SAFT 2a’ya ve yüzde 3,38’lik kısımsa SAFT 2b’ye iletildi.

Kalan tokenler, dört geliştirme ekibi arasında dağıtılacak. Tokenlerin amaçlarına ve istikametlerine tabi aniden çok hakediş ödeme planı sahip olunan.

Orchid Coin Ağı Güvenli mi?

OXT, Ethereum üstünde çalışan standart bir ERC-20 tokeni. Güvenlik riskleri, genellikle saldırganın, kullanıcıya ilişkin bilgileri ele geçirme yeteneğine tabi.

Platformun ödemeler için sarfedilen akil sözleşmelerinde epey az bilgi bulunduğunu düşünecek olursak zincirin cılız noktaları genellikle kullanıcının elinde. Geliştiricilerin de belirttiği üzere, Orchid’de token satın alımları için üçüncü partileri katmak (örneğin büyük borsalar) bir saldırganın, borsa cüzdanındaki işlemleri izleyerek kullanıcının kimliğini öğrenmesine yol açabilir.

Orchid Coin (OXT) Nereden Alınır?

OXT; Binance, Kraken ve Coinbase Pro gibi büyük borsalarda, sahip olunan kripto para, durağan kıymetli kripto para ve itibari çiftler ile kolaylıkla ayarlanabilir.

İçeriğimiz tamamen bilgilendirme amaçlı olup Altcoinhaber olarak piyasa bilgilendirmesi adına hazırlanmıştır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermeyip yönlendirme metni olarak alınmamalıdır.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap