Pac Global Coin

Pac Global coin son günlerde yatırımcıların dikkatine çeken başka bir kripto para birimidir. Paccoin şeklinde de bilinen bu kripto para borsalarda PAC kısaltması üzerinden işlem görmektedir. 

Farklı ölçekteki kripto para piyasalarında karşılaşabileceğiniz Pac Global coini ister yerel ve küçük düzeyinde isterseniz de küresel işlem hacmine sahip borsalardan, çeşitli kripto paralar vasıtasıyla alınabilirken, itibari paralarla Pac Coin almak maalesef henüz mümkün değildir.

Coinbase gibi oldukça yaygın kullanımda olan borsalarda da listelenen Pac Global gün geçtikçe listelendiği borsaları ve kullanıcı sayısını arttırmaktadır. MEXC, BKEX gibi borsalar Paccoin alabileceğiniz platformlardan sadece bazılarıdır.

İlginizi Çekebilir: Uni Coin Geleceği

Pac Global Coin Nedir?

Pac Global Coin projesi ABD menşeilidir ve gündelik yaşam problemlerine çözüm aramak için yeni nesil blok zinciri ağ çözümleri sağlamayı amaçlamaktadır. Bu noktada proje ekibi dünya çapındaki en büyük merkeziyetsiz masternode ağlarından birini kurduğunu iddia etmektedir.

Küresel çapta tam yirmi iki bin aktif düğüm barındıran Pac Coin blok zincir ağı merkeziyetsizliğin sınırlarını zorlar. Ayrıca PAC coinin üretildiği blok zincir ağı, standart karbon ayak izini büyük oranlarda düşüren, enerji açısından verimli ve iklim krizine karşı hassas olan Hisse Kanıtı (Proof of Stake) fikir birliği algoritması üzerinden çalışmaktadır.

Pac Global Coin’in yapısında madencilik faaliyetleri yürütülmemektedir ve PAC kripto parası sadece ödül olarak dağıtılır ya da geliştiriciler tarafından arz edilerek satışa sürülmektedir.  PAC fiyatı 21 Mart 2022 itibariyle 0,0011 Dolar civarında işlem görmektedir. Tabi ki çoğu borsada dolar yerine stabil coin denilen dolar fiyatına endeksli kripto paralarla almanız gerekecektir.

Pac Global Coin Kurucuları Kimlerdir?

Pacifica Nation ekosisteminin yerel ve dahili dijital para birimi olarak anılan Paccoin, Drew Saunders tarafından 2013 yılında temelleri atılan ve 2018 yılında çeşitli güncellemeler gerçekleştirilen bir kripto paradır.

Drew Saunders ayrıca halen projenin baş yöneticiliği yapmakta ve oldukça tecrübeli bir ekiple işleri yürütmektedir. Projenin CTO koltuğunda ise genç bir yazılımcı olan Yan Hünsebuch bulunmaktadır. Yan Hünsebuch’un kız kardeşi Yana Hünsebuch’un ise projede sosyal medya uzmanı olarak yer alması ekip adına gülümseten bir detaydır.

Projenin aldığı fon ve bağışlarla ilgilenen kişi ise Robin Matthes ismidir. Ayrıca Kohen Peters topluluk yönetişimden sorumlu ve Jason Corle ticari entegrasyon işlerini yürütmektedir. 

İlginizi Çekebilir: Matic Coin Geleceği

Pac Global Coin Hangi Borsalar’dan ve Nasıl Alınır?

2013 tarihi gibi eski bir zamanda ortaya atılan projenin yükselmesi ise 2018 sonrası gelişmelerle yaşanmıştır. Anlık bir dalgalanmayla çok kısa bir süre de olsa coinmarketcap verilerin üçüncü sıraya kadar yükselmiş bir coin olan Pac coin bu dalgalı hareketinden sonra çok daha fazla kullanıcı ve borsanın dikkatini çekmiştir. 

Yobit, Cyrptopia, MEXC, Bitrue, BKEX ve Bilaxy gibi büyük kripto para borsası piyasalarından satın alabileceğiniz Pac Global coin almak için sırasıyla şu adımları izleyebilirsiniz.

Öncelikle Pac coini nereden ve hangi para birimiyle satın alacağınıza karar vermeniz gerekir. Bu noktada coinmarketcap platformu üzerinden PAC coin araması yaparak hangi borsalardan listelendiğini daha kapsamlı öğrenebilirsiniz.

Dilediğiniz bir platformdan satın almayı tercih ettiğinizi varsayarak şu adımları izleyebilirsiniz.

Seçtiğiniz platformun web sitesine girebilir ya da çoğunlukla olduğu gibi mobil uygulamasını Google Play Store gibi çevrimiçi uygulama mağazalarından ücretsiz indirebilirsiniz.

Arkasından bir üyelik oluşturmanız gereklidir. Bu aşamada cep telefon numaranız, e posta adresiniz ve kimlik bilgileriniz gereklidir. KYC olarak kısaltılan doğrulama ve hesap aktifleştirme işlemlerinin arkasından hangi platformu tercih ettiyseniz onun arama çubuğundan PAC kısaltmasını aratmalısınız.

PAC coini bulmadan önce cüzdanınızda bir miktar itibari para ya da dijital kripto para birimi bulunmalıdır ki Pac Global coin satın alma ekranına geçtiğinizde geri dönerek bu işlemlerle zaman kaybetmeyin. 

Hangi kripto para borsasından almaya karar verirseniz o platformun içindeki işlem çiftleri dahilinde PAC alım satımları yapabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Bu noktada Binance TR, Paribu, Bitlo gibi bankalar üzerinden itibari para yatırabileceğiniz platformlardan USDT almak faydalı olacaktır.

Böylece Tether coinlerinizi cüzdanda bulunan para çekme işlemleri bölmesinden istediğiniz borsadaki adresinize kısa sürede transfer edebilir ve PAC coin yatırımınızı gerçekleştirebilirsiniz.