Quidd, Dijital Koleksiyonları NFT’lere Basmak ve Çıkarmak İçin Bir Özellik Başlattı

Quidd Haber

Animoca Brands ve dijital koleksiyon pazarı yan kuruluşu Quidd, şirketin Salı günü yaptığı duyuruda, Mintables adlı Ethereum blok zincirinde dijital koleksiyonların basımı ve basımının kaldırılması için bir özellik başlattığını duyurdu.

Animoca’dan yapılan açıklamaya göre Mintables, yeni başlayanlar için ilk değiştirilemez tokenlerini (NFT’ler) basmayı ve bunu yapmak için kripto para birimi ihtiyacını ortadan kaldırırken, varlıklar OpenSea gibi popüler Ethereum NFT pazar yerleriyle birlikte çalışabilir durumda kalacak. ve Rarible.

“Mintables ile gerçek dijital mülkiyete ek olarak kullanıcı seçimi sunuyoruz. Dijital bir öğenin bir blok zincirinde veya hatta hangi blok zincirinde olması gerektiğine platform neden karar vermelidir? Mintables girişimi, koleksiyonculara gerçek bir güç veriyor, ”dedi Quidd CEO’su ve kurucu ortağı Michael Bramlage.

Animoca Brands, Quidd’i 2019’da satın aldı. Uygulama, Manchester United dahil olmak üzere futbol takımlarından Ricky ve Morty veya Adventure Time gibi şovlara kadar popüler markaların koleksiyonlarının sanal olarak toplanmasına ve ticaretine odaklanıyor. Varlıklar fiat olarak ödenir.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap