Reddit, Profil Resmi Testi için 2.NFT Partisine Katıldı

Reddit, Profil Resmi Testiyle NFT Partisine Katıldı

Reddit, kullanıcıların sahip oldukları herhangi bir NFT’yi profil resmi olarak eklemelerine izin veren bir özelliği test ederek NFT furyasına katıldı.

Şirket, bir haftadan daha kısa bir süre önce, ödeme yapan abonelerin NFT’leri ekleyip doğrulayabileceği çok benzer bir özelliği başlatan Twitter üzerinden taklit edilmişe benziyor.

Şirket ilk defa NFT furyasına, geçen yıl sınırlı sayıda piyasaya sürdüğü CryptoSnoos adlı Ethereum tabanlı NFT koleksiyonu ile dahil olmuştu.

 

Reddit NFT Piyasasına mı Giriyor?


Şirket ayrıca OpenSea’de satılık olmayan yabancı ve daha önce hiç gösterilmemiş NFT’lerin bulunduğu bir test koleksiyonuna sahip. Karışık tepkiler alan kendi Snoos koleksiyonunu zorladığı için bu Reddit’in ilk NFT rodeo’su değil. Platformun birçok kullanıcısı şiddetle kripto karşıtı ve NFT karşıtı olduğu biliniyor. Şirketin kendi sitesinden yaptığı bu duyuru kötü yorum ve ”beğenmeme” seli ile karşı karşıya kalmış durumda. Şirket yöneticileri bu durumu normal karşılayarak, kullanıcılarının bu duruma zaman ile alışacaklarını dile getirdi.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap