Rocket Pool Coin

Rocket Pool Coin ile beraber tüm piyasa 2022 yılının Mart ayını ve yılın ilk çeyreğini tamamlamak üzere olduğumuz bugünlerde kripto para teknolojileri günden güne gelişmeye ve değişmeye kaldığı yerden devam ediyor. Bu yeni teknolojilerden biri, ve yeni nesil bir proof of stake Ethereum platformu olan Rocket Pool kendi kripto parasını geliştirdi ve piyasaya sürdü.

Rocket Pool platformu tarafından geliştirilen ve platformun yerel yönetişim tokeni olan Rocket Pool Coin, RPL coin ya da borsa kısaltması ile RPL isimleri ile de biliniyor. Kripto para borsalarını kullanan yatırımcılar eğer Rocket Pool Coin almak istiyorlar ise bu coini Binance ya da Bitlo gibi bilinen kripto para borsa platformlarından RPL ismi ile kolaylıkla bulabiliyor.

İlginizi Çekebilir: Platon Coin

Rocket Pool Coin Nedir ?

Basitçe açıklamak gerekirse Rocket Pool Coin, RPL Coin, RPL Token ya da borsa kısaltması ile RPL, Rocket Pool tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüş olan ve platformun yerel tokeni olan kripto para birimidir. Rocket Pool Coin yeni nesil bir Proof of Stake Ethereum platformu olarak bilinir ve hem geliştiricilerin kendileri, hem platformun kullanıcıları hem de genel anlamda kripto para ekosisteminde bu şekilde bilinir.

Rocket Pool Coin, ya da kullanıcılar tarafından bilinen daha popüler ismi ile RPL coinin en dikkat çekici özelliği, hiç şüphesiz Bitcoin ve Ethereum gibi devlerden sonra kripto para ekosistemi içinde ticaret hacmi en geniş olan ve bünyesinde en fazla aktif kullanıcı barındıran kripto para birimi olmasıdır. Bu durumdan kolayca anlaşılabileceği gibi Rocket Pool Coin (RPL) oldukça güvenli bir kripto para birimi seçeneği ve yatırım aracı olarak bilinir.

Çok yakın bir zamana kadar en yüksek değerine ulaşmış ve bu pozisyonu uzun süre korumuş olan Rocket Pool Coin için analistler yeni bir yükseliş bekliyor. Güncel piyasa trendlerine bakıltığında da bir yükseliş içinde olan Rocket Pool Coin için yakın zamanda kaydadeğer bir tehlike gözükmüyor.

Rocket Pool Coin Kurucuları Kimlerdir ?

Rocket Pool Coin kripto para ekosistemi içinde değerlendirildiğinde nispeten eski bir kripto para birimi olarak bilinir. Proje en basit tanımı ile bir Ethereum 2.0 stake havuzu olması amacı ile geliştirilmiştir. Rocket Pool projesi ve projenin yerel kripto para birimi olan Rocket Pool Coin (RPL) David Rugendyke tarafından kurulmuş ve kendisi önderliğinde çalışan bir ekip tarafından geliştirilmiştir.

Rocket Pool projesi ve RPL coin 2016 yılında piyasaya sürülmüştür ve piyasaya sürüldüğü bu yıldan beri stabil denilebilecek bir yükseliş ile birinci sırada olan Bitcoin ve ikinci sırada olan Ethereum kripto paralarının ardından ticaret hacmi en geniş olan ve en yüksek sayıda aktif kullanıcı barındıran kripto para olmuştur. Projenin kurucu ismi olan David Rugendyke aynı zamanda Rocket Pool oluşumunun CTO’luk görevini de üstlenmiştir ve günümüzde hala bu görevini sürdürmektedir.

Rocket Pool Coin Ethereum blok zinciri için çözüm üretmek üzerine odaklanmış olan ConsenSys ve Avrupa’nın en önde gelen dijital varlık yatırım şirketlerinden biri olan KryptoNite gibi endüstrinin önde gelen firmalarından destek görmüştür ve görmeye devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir : Perpatual Protocol

Rocket Pool Coin Hangi Borsadan ve Nasıl Alınır ?

2016 yılında David Rugendyke tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen, RPL coin ismi ile de bilinen Rocket Pool Coin ilk kripto para birimlerinden biridir. En eski ve en popüler kripto para birimlerinden olan Rocket Pool Coin bu durumun da dahil olduğu nedenlerden alım satım işlemleri hem ülkemiz hem de global çapta en kolay yapılabilen kripto para cinslerinden biri olması ile bilinir.

Binance, Bitlo, Bitfinex, Bittrex, Gate.io gibi onlarca, hatta belki de yüzlercesi ile çeşitlendirebileceğimiz sağlam kripto para borsa platformlarından Rocket Pool Coin (RPL) almak çok basit ve hızlı bir işlemdir. Kimlik doğrulaması işlemlerini tamamlayıp kendilerine hesap açmış olan kullanıcılar Rocket Pool Coin’i üye oldukları borsa platformu üzerinden RPL ismi ile aratabilir ve platformun yapacağı yönlendirmeleri izleyerek kolayca Rocket Pool Coin satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.

RPL coin satın almış olan kullanıcılar ellerindeki Rocket Pool Coinleri kendi tercih ettikleri kripto para cüzdanlarında güvenle saklayabilirler.