Shiba İnu Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? 2022

Shiba İnu Coin 2

Shiba Inu Coin (SHIB) kendini Dogecoin katili olarak adlandıran bir kripto para birimidir. Dünya çapında milyonlarca insanı kahkahalara boğa Shiba Inu şakasından ilham alınarak yaratılan Shiba Inu (SHIB) fiyatının 0.001 doların çok altında kalacağını ve gene de Dogecoin’in toplam pazar değerini geçebileceğini argüman ediyor.

Shiba Inu (SHIB); Baby Dogecoin (BabyDoge), Dogecoin (DOGE), JINDO INU (JIND), Alaska Inu (LAS) ve Alaskan Malamute Token (LASM) girmek üzere it temalı kripto para birimlerinin bir ögesidir. Shiba Inu (SHIB) tokeninin woofpaper’ına göre tasarı üç maksat ile yaratıldı.

Shiba Inu Coin (SHIB) Hangi Ülkenin?

Shiba Inu (SHIB) rastgele bir ülkenin değildir. Hatta Shiba Inu (SHIB) projesinin merkezi yoktur. Bu nedenlerden Shiba Inu (SHIB) bir ülkeye ilişkin değildir. Ayrıca Shiba Inu (SHIB) arkasındaki geliştirici takımı tamamıyla anonimdir ve kimlikleri bilinmemektedir.

Shiba Inu Coin (SHIB) Sahibi Kim?

Shiba Inu (SHIB) kurucuları anonimdir. Shiba Inu (SHIB) Ryoshi takma isimli bir kurucuya sahiptir. Ryoshi ve Shiba Inu (SHIB) arkasındaki bağlantı takımı hala anonimdir. Ayrıca Shiba Inu (SHIB) tamamıyla merkezi olmayan bir sisteme sahiptir. Buna ilave olarak Shiba Inu (SHIB) çıktığında ekstrem derecede SHIB token yakımı yapılmış ve tasarı geliştiricileri için rastgele bir miktarda Shiba Inu (SHIB) köşeye ayrılmamıştır.

Shiba Inu Coin (SHIB) Ne Zaman Çıktı?

Shiba Inu (SHIB) Ağustos 2020’de pazara çıktı. O zamandan beri kendini Dogecoin (DOGE) katili olarak adlandıran bu kripto para fazlası bireyin ilgisini çekti. Son vakitlerde Shiba Inu (SHIB) Elon Musk ve Vitalik Buterin gibi etkin bireylerin yorumları ve tweetlerini aldı. Özellikle bir latife merkezli kripto para olmasından ötürü Shiba Inu (SHIB) fazlası kripto para destekçisi yönünden seviliyor.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap