Sporseverlerin Bitcoin, Ethereum, NFT Satın Alma Olasılıkları İki Kat Daha Fazla

Spor

New York Rangers hayranı David Arends hiç NFT satın almamıştı, ancak favori hokey takımının efsanevi kaleci Henrik Lundqvist’in emekliliğini anmak için bir dizi dijital jeton yayınladığını öğrendiğinde, bunun forma koleksiyonuna benzersiz bir katkı olabileceğini düşündü. , diskler ve diğer spor hatıraları.

Arends, parça başı 20 dolara iki NFT satın aldı: Lundqvist’in Rangers’taki 15 yıllık kariyerine adanan geceye ait biletlerin görüntüleri, taraftarlar alkışlarken Madison Square Garden’ın tepesine oyuncunun adını taşıyan bir pankart asıldı. Arends daha sonra NFT’lerin ekran görüntülerini yazdırır ve çerçevelettirerek duvarına, kalecinin imzalı bir fotoğrafının yanına asardı.

Spor dünyası her geçen gün kripto para reklamları, sponsorluklar ve işbirlikleri ile daha da doygun hale geliyor ve bunlar daha fazla insanı Web3 alanına itiyor gibi görünüyor.

1,500 ABD’li yetişkinle yapılan yakın tarihli bir Seton Hall Üniversitesi araştırması, spor hayranları ve NFT’leri veya Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimleri satın alan kişiler arasında artan bir örtüşme olduğunu gösteriyor. Anket, hevesli bir spor hayranı olan hanelerin %57’sinin dijital varlıklara sahip olduğunu, yani dijital varlıklara sahip olmayan hanelerin oranının iki katından fazla olduğunu, yani sadece %24 olduğunu buldu.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap