Swipe Coin nedir? Swipe Coin Geleceği

swipe coin geleceği

Swipe Coin, dijital para birimleri dünyasında büyük bir etki yaratmak isteyen, gelecek vadeden bir kripto para birimidir. Swipe Coin, Ethereum platformuna dayanmaktadır ve işlemler için güvenli, merkezi olmayan bir ağ oluşturmak için blok zinciri teknolojisini kullanır.

Swipe Coin ayrıca kullanıcılara hızlı işlemler ve düşük ücretler dahil bir dizi benzersiz özellik sunar. Swipe Coin, dijital para birimleri dünyasında hızla ivme kazanıyor ve pazarda önemli bir oyuncu olmaya hazır görünüyor. Swipe Coin, kullanıcılara para göndermek ve almak için hızlı ve güvenli bir yol sağlamak için Blockchain Teknolojisini kullanır.

Swipe Coin ekibi, yüksek düzeyde ölçeklenebilir bir platform geliştirdi; bu, tüm ağı yavaşlatmadan aynı anda birçok işlemi gerçekleştirebileceği anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir: Sia Coin Nedir?

Swipe Coin nedir?

Swipe Coin, Ethereum blok zincirinde çalışan dijital bir varlıktır. Dünyadaki herhangi birine anında ödeme yapılmasına izin veren, merkezi olmayan, eşler arası bir dijital para birimidir.

Kripto para piyasalarında Swipe Coin de deflasyonisttir, yani kıtlaştıkça değeri zamanla artacaktır. Swipe Coin, çevrimiçi ve çevrimdışı satıcılar için küresel ödeme standardı olma hedefiyle oluşturuldu. Swipe Coin, kullanımı kolay, güvenli ve özeldir.

E-posta, SMS, sosyal medya ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kanallardan gönderilebilir. Herhangi bir kanaldan gönderildiğinde, işlem anonimdir ve izlenemez. Swipe Coin jetonu (SVC), Ethereum blok zincirine dayanan bir ERC20 jetonudur. SMS, e-posta, sosyal medya ve daha fazlası dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli kanallardan aktarılabilir.

Swipe Coin Nedir?

Swipe Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim?

Swipe Coin, kullanıcıların ödeme ve para transferi yapmalarını sağlayan dijital bir para birimidir. Madeni para, Bitcoin protokolüne dayanır ancak hisse kanıtı algoritmasını kullanır. Swipe Coin, maksimum 100 milyon coin arzına sahiptir ve şu anda borsalarda yayınlanma sürecindedir.

Madeni para belirli bir ülkeyle ilişkilendirilmedi ve sahibinin veya sahiplerinin kim olduğu belli değil.

Proje Avrupa merkezlidir ve dünyadaki en gelişmiş güvenlik ve şifreleme teknolojilerini kullanır. Şirket, platformun güvenliğinin rakipsiz olduğundan emin olmak için bir kriptograf, girişimci, avukat ve diğer uzmanlardan oluşan bir ekibe sahiptir. Swipe Coin, Bitcoin protokolüne dayalıdır ancak hisse kanıtı algoritmasını kullanır. Swipe Coin, maksimum 100 milyon coin arzına sahiptir ve şu anda borsalarda yayınlanma sürecindedir.

Swipe Coin Hangi ülkenin?

Swipe coin ne işe yarar?

Swipe coin, kullanıcılara güvenli ödemeler ve sorunsuz bir deneyim sağlamak için blok zinciri teknolojisini kullanan dijital bir para birimidir. Swipe jeton, hızlı, verimli ve ölçeklenebilir olacak şekilde tasarlanmıştır ve günlük işlemlerde kullanım için mükemmeldir. Swipe jeton ayrıca tüccarlara ödemeleri işlemek için düşük maliyetli bir yol sunar ve kullanıcıların paralarını dijital bir cüzdanda güvenli bir şekilde saklamasına olanak tanır.

Swipe Coin, ödemenin yeni, daha hızlı ve daha güvenli yoludur. Gelecekte Swipe Coin, dijital cüzdanda para depolamak için uzun vadeli bir çözüm olacak.

İlginizi Çekebilir:  Dydx Coin Nedir?

Swipe Coin Nasıl Alınır?

Swipe Coin şu kripto para borsalarından satın alınabilir: Cryptopia, Bittrex ve Coinexchange. Swipe Coin’i doğrudan ABD doları kullanarak satın almak mümkün değildir. Swipe Coin ticareti yapmak isteyen yatırımcılar, önce Gemini, Coinbase veya GDAX gibi ABD doları ile işlem yapan bir borsa kullanarak Ethereum veya Bitcoin satın almalıdır. Yatırımcılar daha sonra yukarıda listelenen borsalardan birini kullanarak Swipe Coin satın almak için yeni edindikleri Ethereum veya Bitcoin’lerini kullanabilirler.

Swipe Coin Geleceği

Swipe Coin, blockchain teknolojisini kullanan bir kripto para birimidir. Swipe Coin ekibi, onu ödemeler için küresel para birimi yapmayı planlıyor. Şu anda, kullanıcıların Swipe Coin ile işlem yapmasına izin verecek bir Swipe Cüzdan oluşturma sürecindeler.

Ayrıca, kullanıcıların Swipe Coin’lerini banka kartı kabul eden satıcılarda harcamasına olanak sağlayacak bir Swipe Card üzerinde çalışıyorlar. Şu anda Swipe Coin aşağıdaki borsalarda işlem görmektedir:

Kripto para birimini baz alırsak Swipe Coin şu anda bir ayı piyasasında. Swipe Coin’in fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %80 düştü. Swipe Coin ekibi, fiyatın neden düştüğünü açıklamadı.

Ancak cüzdan ve kart sistemlerini geliştirmeye devam edeceklerini belirtmişler. Bu sistemleri tamamladıktan sonra Swipe Coin’in fiyatının artacağını umuyorlar.

Swipe Coin, blockchain teknolojisini kullanan bir kripto para birimidir. Amacı, ödeme yapmak için daha uygun bir yol sağlamaktır. Platformu hem tüccarlar hem de tüketiciler için tasarlanmıştır.

swipe coin

Swipe Coin Nasıl Çalışır?

Swipe Coin kripto para birimi, alışveriş deneyimini geliştirmek için tasarlanmıştır. Swipe Coin’in misyonu, müşterilerin mobil cihazlarını kaydırarak alıp satabilecekleri bir ortam yaratmaktır. Swipe Coin, blok zinciri teknolojisini kullanarak hızlı, güvenli, ucuz ve anonim küresel işlemler için merkezi olmayan bir ödeme platformu oluşturacak.

Ayrıca, tüccarların Swipe Coin’i kabul edebilecekleri bir ekosistem oluşturacak ve Swipe Coin ile satın alanlara indirimler sunarak müşterilerini ödüllendirecek. Kullanıcılar ne kadar çok satın alırsa, indirimler o kadar büyük olur.

Swipe Coin olarak, tüccarların sxp nin kabul edebilecekleri ve Swipe Coin ile satın alanlara indirimler sunarak müşterilerini ödüllendirebilecekleri uzun ömürlü bir ekosistem yaratmayı amaçlıyoruz. Ne kadar çok kullanıcı satın alırsa, indirimler o kadar büyük olur.

Sxp kaç adet var?

Dolaşımda toplam 2.100.000.000 sxp var. Tedarik Zinciri Finansmanı (SXP), finansman maliyetini azaltmak ve küresel tedarik zincirini optimize etmek için blok zincir teknolojisini kullanan merkezi olmayan bir platformdur. SXP, nakit akışını iyileştirmek, verimliliği artırmak ve tedarik zincirinde şeffaflık sağlamak için tasarlanmıştır.

SXP fiyatı, Ocak 2018’deki lansmanından bu yana istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Fiyat, Haziran ayında 0,50$’a ulaştı, ancak o zamandan beri 0,30$ civarına geriledi. Son düşüşe rağmen, SXP fiyatı, piyasaya sürüldüğünden önemli ölçüde yüksek kalıyor.

SXP coin fiyat ana itici güçleri likidite ve taleptir. SXP’nin likiditesi, hızlı ve güvenli işlemlere izin veren blok zinciri teknolojisinin kullanılmasıyla sağlanır. Kripto paralar arasında SXP’ye olan talep, tedarik zincirindeki maliyetleri düşürme ve nakit akışını iyileştirme yeteneğinden kaynaklanmaktadır. Tedarik zinciri karmaşık ve yüksek sermaye yoğun bir endüstridir.

Önemli lojistik maliyetlerinin yanı sıra hırsızlık, sigorta, güvenlik ve yerleşim gibi başka konular da var. Bunlar, tedarik zincirinde dijitalleştirme çözümlerine yönelik talebin artmasına neden oldu. SXP bu sorunları çözmek ve çözüm sağlamak için burada.

SXP Token Satışının 25 Mayıs 2018’de başladı ve 25 Haziran 2018’de sona erdi. SXP token satışı Ethereum ağı üzerinden gerçekleştirildi.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap