TelCoin Nedir? TEL Coin Yorum ve Tüm Detaylar

Telcoin Nedir?

Telcoin Nedir? Telcoin, 2017 yılının başlarında oluşturulmuş yeni bir kripto para birimidir. Madeni para, blok zinciri teknolojisine dayanır ve Ethereum ağını kullanır.

Telcoin, kullanıcıların kolay ve hızlı bir şekilde ödeme yapmasına ve almasına izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Madeni para, 21 milyon jetonluk sabit bir arza sahiptir ve çevrimiçi olarak mal ve hizmet satın almak için kullanılabilir.

Telcoin’in birçok avantajı ve kullanımı vardır, ancak yine de yeni bir kripto para birimidir.

En son güncellemelerimizi doğrudan Twitter ve Telegram sayfalarımızda okuyabilirsiniz.

Telcoin Nedir?

Telcoin, mobil ödeme sistemi olarak kullanılmak üzere tasarlanmış bir kripto para birimidir. 2017 yılında Jean-Charles Bouée ve Eric Alexandre tarafından oluşturuldu.

Telcoin, ethereum tabanlı ve ERC-20 belirteç standardını kullanır. Telcoin, çevrimiçi veya fiziksel mağazalarda mal ve hizmetler için ödeme yapmak için kullanılabilir. Ayrıca diğer kripto para birimleri veya fiat para birimleri ile değiştirilebilir.

Telcoin, çevrimiçi veya fiziksel mağazalarda mal ve hizmetler için ödeme yapmak için kullanılabilen Telcoins (TELC) adlı yerel bir para birimine sahiptir. Ayrıca diğer kripto paralar veya fiat para birimleri ile değiştirilebilirler.

Telcoin, kullanıcıların paralarını yönetmeleri için bir mobil cüzdan ve web tabanlı bir cüzdan sunar. Yerel para birimi Telcoins (TELC), çevrimiçi veya fiziksel mağazalarda mal ve hizmetler için ödeme yapmak için kullanılır. Ayrıca diğer kripto para birimleri veya fiat para birimleri ile değiştirilebilirler. Telcoin, kullanıcıların paralarını yönetmeleri için bir mobil cüzdan ve web tabanlı bir cüzdan sunar.

Telcoin ayrıca, kullanıcıların yerel para birimini Telcoin’e veya tam tersine çevirmesine olanak tanıyan kendi mobil uygulamasını da sağlayacaktır.

Döviz Kuru: Telcoinler bir dizi borsada işlem görmektedir. Telcoin satın almak için en iyi yer, bu makaleyi yazarken fiyatın 0,06 USD/TELC olduğu Binance’dir.

TEL Coin Yorum

TEL Coin Yorum

Tel coin yorum konusuna gelir isek, insanların dünya çapında para transferini kolaylaştırmak için tasarlanmış yeni bir kripto para birimidir. Ethereum blok zincirine dayanır ve kullanıcıların diğer kripto para birimleri veya fiat para birimleri için telcoin alışverişinde bulunmalarına olanak tanıyan benzersiz bir sistem kullanır. Telcoin ayrıca, kullanıcıların telcoin’i cüzdanlarında tuttukları için ödüller kazanmalarını sağlayan benzersiz bir sisteme sahiptir.

Telcoin projesinin hikayesi, yatırımcılardan şimdiden büyük ilgi gördü ve hızla dünyanın en popüler kripto para birimlerinden biri haline geliyor. Telcoin’in arkasındaki ekip deneyimli ve bu parayı başarılı kılmak için kendini adamış durumda ve Paypal ve IBM gibi şirketlerle şimdiden birkaç büyük ortaklık kurdular.

Telcoin hakkında heyecanlanmak için pek çok neden var ve dünyanın en önemli kripto para birimlerinden biri olma potansiyeline sahip.

TEL Coin nasıl alınır?

TEL coin satın almanın birkaç yolu vardır. Açık piyasada, kripto para borsasında satın alabilirsiniz. Veya madenci olabilirsiniz. TEL almanın başka bir yolu da airdrop’lardan geçiyor.

Airdrop’lar, bir kripto para birimi projesinin topluluğa ücretsiz jetonlar vermesidir. Yaklaşan airdroplar hakkında bilgi almak için Telegram gruplarına katılın ve ilgili projelerin Twitter hesaplarını takip edin.

Telcoin fiyatı şu anda $0.001694 (4 satoshi). Bu, iki aydan daha kısa bir süredir piyasada olan bir madeni para için çok fazla. Ancak bu madalyonun değeri, piyasada daha fazla çekiş kazanır kazanmaz artacaktır.

TEL-Coin-nasıl-alinir-?

TEL Coin ne işe yarar?

TEL Coin ne işe yarar?

Tel Coin, parayı kullanma şeklimizi değiştirmek isteyen yeni bir dijital para birimidir. Tel Coin, blok zinciri teknolojisi üzerine kuruludur ve güvenli ve hızlı işlemlere izin verir.

Tel Coin ayrıca kullanıcıların madeni paralarından faiz kazanmalarını sağlayarak onu harika bir yatırım fırsatı haline getiriyor. Tel Coin, çevrimiçi ve mağazalarda harcama yapmak için mükemmeldir ve diğer para birimleriyle kolayca değiştirilebilir. Tel Coin dünya çapında kullanılabilir.

Tel Coin, parayı kullanma şeklimizi değiştirmek isteyen yeni bir dijital para birimidir. Tel Coin, blok zinciri teknolojisi üzerine kuruludur ve güvenli ve hızlı işlemlere izin verir. Tel Coin ayrıca kullanıcıların madeni paralarından faiz kazanmalarını sağlayarak onu harika bir yatırım fırsatı haline getiriyor. Tel Coin, çevrimiçi ve mağazalarda harcama yapmak için harikadır ve diğer para birimleriyle kolayca değiştirilebilir.

TEL Coin dünya çapında mevcuttur. Tel Coin, parayı kullanma şeklimizi değiştirmek isteyen yeni bir dijital para birimidir. Tel Coin, blok zinciri teknolojisi üzerine kuruludur ve güvenli ve hızlı işlemlere izin verir. Tel Coin ayrıca kullanıcıların madeni paralarından faiz kazanmalarını sağlayarak onu harika bir yatırım fırsatı haline getiriyor.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap