Tether coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? 2022

tether coin hangi ülkenin 3

Bu yazımızda sizler ile Tether coin hangi ülkenin? Sahibi kim? Gibi soruları konuşacağız.

 

Tether coin Hangi Ülkenin?

Tether (USDT) Hong Kong merkezli şirket olan Tether tarafından geliştirilmiştir. Bu sebepten ötürü Tether (USDT) ülkesinin Hong Kong olduğunu düşünebiliriz. Hong Kong Çin Halk Cumhuriyeti’nin özerk yönetime izin verdiği bir bölgedir. Kısaca söylemek gerekirse, Tether coin (USDT) Çin/Hong Kong’ludur.

 

İlgili İçerik: Tether (USDT) geleceği var mı?

Tether coin Sahibi Kim?

Tether coin (USDT) 2014 senesinde Brock Pierce, Reeve Collins ve Craig Sellars tarafından Realcoin adı ile piyasaya tanıtıldı.

 

Brock Pierce, kripto para ve eğlence endüstrilerinde birden çok yüksek hedefleri olan projelerinin kurucu ortağı olan tanınmış bir iş insanıdır. Tüm bunlar ile beraber piyasadaki en büyük kripto para birimlerinden biri olan EOS’un arka planında olan ünlü Block.one’un kurucu ortağıdır.

 

Reeve Collins, ilk iki yılında Tether’in CEO’su olarak hizmet etti. Tüm bunlardan önce, çevrimiçi reklam ağı Traffic Marketplace, eğlence stüdyosu RedLever gibi birçok başarılı şirketin kurucu ortağı olarak görev aldı. Tüm bu yaşananlardan sonra Collins, şu anda bir pazarlama ve reklam teknolojisi şirketi olan smarmedia technologies’in başında görev yapmaktadır.

 

Tether üzerinde çalışmanın dışında craig sellars, altı seneyi aşkın bir süredir omni vakfı’nın bir üyesidir. Craig sellars ayrıca bitfinex, factom, synereo ve maidsafe foundation şeklinde öteki birçok kripto para birimi şirketi ve kurumunda da çalışmıştır.

 

Tether ne zaman çıktı?

Tether (usdt) aslen temmuz 2014’te çıktı. O zamanlarda tether (usdt), omni platformunun kullanımıyla bitcoin (btc) blok zincirinin üzerine inşa edilmiş ikinci tabaka bir kripto para birimi olan realcoin olarak piyasaya sürüldü. Daha sonra ustether ve son olarak tether (usdt) olarak yine adlandırıldı. Ondan sonra tether (usdt), ethereum, eos, tron, algorand ve omg blok zincirleri üzerinde yayınlandı.

Evet bu yazımızda sizler ile Tether coin hangi ülkenin? sahibi kim? gibi soruları yanıtlamaya çalıştık.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap