Tribe Coin

Bu yazımızda Altcoinhaber olarak sizler ile Tribe Coin hakkında ki tüm detayları paylaşacağız. Yatırımların artık sadece fiziki ve somut finans değerleri üstüne olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Özellikle dijital yatırım alanlarının genişlemesi, çok sayıda faklı piyasayı da beraberinde sundu.

Çok çeşitli yatırım imkanları olsa da, dijital dünyanın en popüler ürünü coinlerdir. Coin; sanal para birimi olarak da adlandırılabilir. Dönem dönem düşüşler ve yükselişler yaşayan coin, yatırımcının yüzünü güldürme konusunda başarılı ürünlerdir.

Coin dünyasının katılımcı sayısı her geçen gün artan, kalabalık bir piyasa haline geldi. Piyasada çok fazla sayıda kripto para türü olması ise, insanlar için birçok alternatif sunuyor. Ancak, coin türleri hakkında bilgi sahibi olunması, alım, satım ve kar gibi özelliklerde kullacısına avantaj sağlar.

Kripto para piyasasının en güvenilir ürünlerinden olan Tribe coin, piyasaya sürüldükten çok kısa bir süre sonra yatırımcıyı memnun etmeyi başarmıştır. Tribe coin ile dehe detaylı bilgilere ulaşarak, finans işleyişini çözmek önemlidir. Bu kripto para üzerinden kazanç sağlamak isteyenler, bilgilendirmelere göz atabilir.

İlginizi Çekebilir: Charlie Lee Kimdir?

 

Tribe Coin

Tribe Coin Nedir?

Kripto paralar içinde güvenilir coinlerden olan Tribe coin, henüz yeni bir ürün sayılır. Ancak kısa sürede yüksek değer kazanan ve yatırımcısına da kazandıran bir ürün oldu. Tribe coin almak isteyenler, özellikleri hakkında bilgi edinmek istiyor. Tribe coin, Ethereum isimli blok zincirinin kullanılması için piyasaya sürülen bir dijital para birimidir. 

Merkezi olmayan finans modelleri arasında yer alan Tribe coin, stabil coin olarak nitelendirilir. Tribe coin tokeni tarafından yönetilen para, FEI protokolünün önemli bir yönetim ürünüdür. Kurucu isimlere bakıldığında ise; Santaro ve Delgado olarak baştaki üyeler görülür. Santaro ve Delgado aynı zamanda FEI protokolü içinde aktif rol alan kurucu ortakları da olmuştur. Santoro ayrıca Fei Labs isimli oluşumun  CEO’su olarak da ön plana çıkar. Montgomery oluşumumun da önemli iş liderleri arasındadır.

Kripto para dünyasında, insanlara güven veren unsurlardan biri de kurucularıdır. Kripto paranın en deneyimli isimlerinin bir araya gelerek kurduğu bu ortaklık, Tribe coin sitesinin temel taşları konumundadır. FEI Protokolü’nün tokeni olarak kullanılan Tribe, ATH/USD fiyatının içinde kalarak işlem yapılmasına ortam oluşturur.

FEI protokolü içindeki işlemlerin değerini ve işleyişini belirleyen en önemli unsur; Tribe coin piyasa değeridir. 2021 yılında piyasaya sürülen Tribe coin, kısa zamanda insanlara güven vermiştir. Toplam arz seviyesine bakıldığında ise 1 milyar rakamı görülür. Stabil coin olarak işlem görmesi sebebiyle güvenilir bir liman olarak işlev görür.

Aralık ayı itibariyle piyasadaki değeri 461 milyon dolarak açıklandı. Tribe coin en yüksek değerini ise piyasaya sürüldükten hemen sonra nisan ayında gördü. Bu aylarda 2.49 iye kendi içinde rekor seviyeye ulaştı. Merkeziyetsiz finans sektörünün önemli bir parçası olarak işlem görür.

Tribe Coin Kurucuları Kimlerdir?

Tribe coin, Singapur kaynaklı finans para birimleri arasında yer alır. 2021 yılında piyasaya sürülen Tribe, kurucu olarak 3 farklı isimin gölgesi altında ortaya çıkmıştır. Kurucu isimlerin başında Joey Santaro gelir. Diğer kurucu ortaklar ise Brianna Montgomery ve Sebastion Delgado olarak sayılabilir.

Delgado ve Santaro aynı zamanda FEI protokolünün kurucu ortakları arasında yer alır. Joey Santaro ayrıca Fei Labs oluşumunun da CEO’su olarak karşımıza çıkar. Yani Tribe coin alt yapısına bakıldığında; çok sağlam temeller üzerine atıldığı  ortaya çıkar. 

Tribe coin, merkezi olmayan finans yatırımcılarının gözdesi olmuştur. Çok kısa bir süre içinde kripto para piyasasının en başarılı isimlerinden biridir. Kurucu ortakların isimlerine bakıldığında; bahis dünyasının tecrübeli isimleri görülür. Tribe Coin Ethereum olarak işlem görür. Gelecek vaat eden kripto paralar arasına girdiği rahatlıkla söylenebilir.

İlginizi Çekebilir: Chain Ne Demektir?

Tribe Coin Nedir

Tribe Coin Hangi Borsadan Ve Nasıl Satın Alınır?

Tribe coin geleceği parlak kripto paralar arasında gösterilir. Tribe coin alımı yapmak için belirli borsa gruplarını kullanmak gerekir. Piyasaya çıkış aşamasında ilk olarak UniSwap tarafından arz edildi. UniSwap Ethereum alt yapısı ile oluşturulan, merkezi olmayan finans borsalarından biriydi.

Ancak çok kısa süre içinde daha yaygın şekilde piyasaya dağıldı. Alım ve satım işlemlerinin güven ortamı içinde yapılması, yatırımcıların önem verdiği hususlardan biridir. Tribe coin güncel olarak Binance ve Coinbase gibi popüler borsalar üzerinden işlem görüyor. Ayrıca Huobi ve Gate.io finans borsaları içinde de yer almaktadır. Piyasadaki değerini yakalamak, güncel durumunu takip etmek ve al sat gibi emirler vermek için de bu borsa kaynakları kullanılabilir.