UnicornDAO Kadınlar ve LGBTQ Sanatçıları İçin Mitingler; 4.5 Milyon Dolar Değeri Aştı

UnicornDAO Kadınlar ve LGBTQ Sanatçıları İçin Mitingler; 4.5 Milyon Dolar Değeri Aştı

Web3 alanında kadın liderliğindeki bir kuruluş olarak UnicornDAO, engelleri aşıyor ve kadınları ve/veya LGBTQ sanatçılarını desteklemek için 4,5 milyon dolarlık şaşırtıcı bir bağış toplamayı başardı.

Riot’tan Nadya Tolokonnikova liderliğindeki UnicornDAO adlı feminist hareket, Rebecca Lamis ve John Caldwell ile birlikte Mart 2022’de uzayda eşitlik için mitingler başlattı.

UnicornDAO Gelişmeleri Devam Ediyor

Yuga Labs CEO’su, şirketin hamlelerini tam olarak destekliyor, yatırımı veya maliyetleri karşılayamayan herhangi bir LGBTQ sanatçısı veya liderine bağış için koltuğunu açıyor.

Finansman, World of Women, Flamingo DAO, Collab Currency, MoonPay, Tribute Labs, The LAO, Polygon, Wave Financial, Big Sky Partners, Quantum, SIA ve Mike Winkelmann aka Beeple tarafından desteklendi.

Dahası, dünyanın her yerindeki vizyonlarından etkilenen aşağıdaki sanatçılar tarafından büyük ölçüde desteklenmektedir: Yulia Shur, Tribute Labs’tan Priyanka Desai, Charli Cohen, Tolokonnikoca, C Verdults, Diana Sinclair, IX Shells, Sophie Cohen Gagosian Gallery, PPI Pleasr ve diğerleri.

UnicornDAO bu hafta yeni üyelere açıldığını duyurdu. Artık halka açık olacak, bu da erkek müttefiklerin de katılabileceği anlamına geliyor. Yüz yüze bir lansman 21 Haziran’da NFT NYC’de yapılacak.

Bu arada şirket, Amerika Birleşik Devletleri’nde üreme ve siyasi hakların yükseltilmesi için bağış toplama etkinlikleri düzenlemeyi amaçlayan bir grup olan UnicornRiot’un yakında piyasaya sürüleceğini de duyurdu.

 

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyalarımız

İnstagram : altcoinhabercom

Twitter :     HaberAltcoin

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap