Ünlü Finans Yazarı Robert Kiyosaki Eski Yatırım Seçenekleri Yerine Bitcoin Tavsiyesinde Bulundu!

featured

Zengin Baba Fakir Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki, ABD konut piyasasına karşı Bitcoin (BTC), altın ve gümüşü tavsiye etti.

2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan konut krizi sırasında ünlenen Kiyosaki, para ve zenginlik üzerine yazdığı Zengin Baba Yoksul Baba adlı kitabıyla dikkatleri üzerine çekti. Bitcoin hakkında eskiden olumlu ve maksimalist yorumlar yapan yazar, gelecekte altın ve gümüşün yanı sıra BTC’nin de önemli bir yer tutacağını söylüyor.

Robert Kiyosaki Altın, Gümüş ve Bitcoin Maksimalisti

Kiyosaki, geçtiğimiz günlerde Amerikan ekonomisinin dikkatinden dolayı Bitcoin’de alım fırsatı olduğunu ifade etmişti. Fed kurunun ve resesyon riskinin negatif hale geldiğine değinen yazar, altın ve gümüşün yanı sıra BTC için de al tavsiyesinde bulundu.

Ekonomik konuşması çeşitlilik arz eden yazar, geçmişte BTC hakkında olumsuz bilgiler verdi. Bununla birlikte, kripto para birimlerinin küresel büyümesi ve kabulü yazarı etkilemeyi başardı. Maksimalist bir yazar, bugün sosyal medyanın dikkatini çeken bir hikaye paylaştı.

Marksistlerin ABD’yi ele geçirdiğini iddia eden yazar, bu ideolojinin temsilcilerinin borsayı sarsacağını söyledi. Kiyosaki, emlak vergilerinin daha yüksek Fed oranlarına ve düşük emlak fiyatlarına tepki olarak artacağını söyledi. Ayrıca yönetimin finansal kredilere gideceğini söyledi.

Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde gayrimenkul satın almayı önermediğini vurgulayan Kiyosaki, takipçilerine altın, gümüş ve Bitcoin için başka bir yön de verdi.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap