Wake of Tech Giants’ın Metaverse Duyurusunda SAND Neredeyse %20 Değer Kazandı

Sandbox Coin

Sandbox’ın SAND tokeni, Meta ve Microsoft dahil olmak üzere teknoloji şirketlerinin Metaverse Standards Forum adlı bir şeyin oluşumunu duyurmasından sadece birkaç gün sonra, neredeyse %20 arttı.

CoinMarketCap tarafından derlenen verilere göre, SAND, son 24 saat içinde bu yazı itibariyle %19 artışla 1,31$’a yükseldi. Benzer şekilde, aynı süre zarfında Decentraland’ın MANA tokeni neredeyse %9 artarak 1,02 dolara yükseldi.

Sandbox ve Decentraland, kullanıcıların sanal arazi arazileri (bazen milyonlarca dolar) satın alabilecekleri Ethereum tabanlı oyunlardır ve sürükleyici bir NFT tabanlı geleceğin interneti olan metaverse birçok kişinin tahmin ettiği şekilde gelişirse her biri büyük fayda sağlayabilir. Her biri aynı zamanda yerleşik bir teknoloji devi için bir devralma hedefi olabilir ve söylentiler ortalığı karıştırdı.

Ancak The Sandbox’ın Kurucu Ortağı ve COO’su Sebastien Borget bugün söyledi ve bu  ilk kez yapılan bir açıklama değil.

Salı günü açıklanan ve Alibaba ve Sony’yi de içeren Metaverse Standartları Forumu’nun belirtilen hedefi, metaverse ne olursa olsun kendilerini kurmak için çalışan yüzlerce şirket arasında koordinasyon ve işbirliğini teşvik etmektir.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap