Wall Street, 2022 Yılında Bitcoin Madencilik Şirketleri İle Dolmaya Devam Ediyor

Wall Street

Wall Street, Bitcoin madencilik şirketleri tarafından işgal edildi. Son üç yılda, Bitcoin madencilik şirketleri büyük bir büyüme kaydetti. Hatta yükselen bir endüstri olarak kaydolmaya başlıyorlar.

NASDAQ’da listelenen Bitcoin madencilik şirketlerinin sayısı, Wall Street’in artık pazarın çekiciliğine kayıtsız kalamayacağını kanıtlıyor.

Sadece iki yıl içinde, Bitcoin fiyatındaki yükseliş eğilimi ile birlikte borsada işlem gören madencilik şirketlerinin sayısı da arttı. 2021’in ilk çeyreğinde altı şirket vardı. Bugün itibariyle 16 şirket var.

Bu sayı 2022’nin ilk çeyreğine kadar ikiye katlanacak. Şu anda bekleyen kayıt formunda 7 şirket var.

 

Wall Street  İnsanları Şaşkın

Kriptoyu kucaklamaya hazırlananlar artışa geçmiş durumda. Bank of America, yeni bir kripto araştırma ekibi oluşturdu ve Temmuz ayında müşteriler için BTC vadeli işlem ticaretini etkinleştirdi, Goldman Sachs, Bitcoin türevleri ticareti yapmak için kripto para ticaret bankası Galaxy Digital ile ortaklık kurdu. Dünyanın en büyük varlık yöneticisi olan BlackRock, dijital varlık vadeli işlemlerini de çekici buldu.

Bitcoin madenciliği kişisel bir iş olmaktan çıktı ve büyük şirketler bu işe odaklandı. Bunun sebeple pazar payı daha parçalandı. Wall Street, Bitcoin madenciliğinin kazançlı çekiciliğini inkar edemez bir duruma geldi.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap