Yield Guild Games Coin

Yield Guild Games Coin piyasaya sürüldükten sonra coinmarketcap verilerindeki sıralamasını hızla yükselterek bir çok kripto para piyasası yatırımcısının dikkatini üzerine çekmiş bir projedir. 

Yield Guild Games coin oldukça önemli ve küresel çaptaki bir çok kripto para borsası platformu ve takas platformlarında hızlıca kendine yer açmıştır. Bu coinin listelendiği kısaltma ise YGG coin olarak bilinmektedir.

YGG coinin hangi borsalardan satıldığını öğrenmek için coinmarketcap sitesine giriş yaparak arama çubuğuna yield guild games coin yazmanız yeterli olacaktır. Ayrıca bu yield guild games coin yieldguild.io internet adresinden projenin resmi web sitesine giderek proje hakkında daha teknik detayları öğrenmeniz de mümkündür.

YGG coini satın almak için çeşitli borsalar içinde onun listelendikleri arasından tercih ettiğininiz platformda hesap açarak, üyelik işlemlerini tamamlamanız gereklidir. Binance ve Gate io gibi borsalarda bu işlemler ise artık çok kolay.

İlginizi Çekebilir: XSGD Coin Nedir?

Yield Guild Games Coin Nedir?

Yield Guild Games Coin (YGG) nedir sorusu özellikle oyun sektörünü yakından takip eden kripto para yatırımcıları için oldukça sık gündeme gelmektedir. 

Merkezi olmayan özerk organizasyon (Decetralized Autonomus Organization, DAO) olarak anılan Yield Guild Games (YGG), dijital evren üstünde eşsiz token’lara (non-fungible token, NFT) odaklanan bir proje olarak karşımıza çıkmakta. Bu hem otonom hem de merkeziyetsiz organizasyonun hedefleri arasında, küresel çapta en geniş dijital ekonomisini oluşturmak, varlık değerlerinden en fazla yararı sağlamak amacıyla optimize etmek ve elde edilen gelirleri paydaşlara dağıtmak geliyor.

Yield Guild Games coin , merkezi olmayan otoritesiz oyunlara ile ilgili, dijital dünya ve blok zincir teknolojisini baz alan oyunlarda kullanılan NFT’lere yatırım yaparak para kazanan oldukça dinamik bir topluluğu da sahiptir. 

Bu topluluğun üyeleri ise oyuncu ve yatırımcı kişilerden oluşmaktadır. İnsanlar, pandemi salgını boyunca oynadıkça kazan (Play to Earn) temalı yapımlara daha fazla ilgi duymaya başlamasından kaynaklı platformun şöhreti de artmaya başladı.

Bu DAO’nun ana kazanç kaynağı, dolaylı yoldan ya da direkt kiralama yoluyla YGG’nin elinde bulundurduğu NFT varlıklarından geliyor. 

Yield Guild Games Coin Kurucuları Kimdir?

Yield Guild Games coin kurucu tecrübeleri aslında oyun ve kripto dünyasının oldukça tanınan iki şirketi şeklinde karşımıza çıkıyor: Axie Infinity ve Yearn Finance Communities.

Bahsi geçen iki projenin de hayata geçiren ekibin bir üyesi olan Gabby Dizon, yield guild games coinin Manila merkezli oyun stüdyosu arkasındaki kurucu isim.

Ayrıca oyun stüdyosu kuruluşu arkasında Beryl Li ve “Owl of Moitness” isimli iki girişimci daha bulunmakta.

Beryl Li, Cambridge Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, 2016 yılında Cryptocurrency Society’nin başkanı olarak görev yapmış bir girişimci. 

Owl of Moistness adıyla bilinen öteki kurucu ise blok zincir geliştiricisi. Axie Infinity gibi önemli projeler de dahil olmak üzere çok çeşitli bot ve NFT algoritmaları programladı.

Yield Guild Game arkasındaki iş arkadaşları ve takım üyeleri 2022 itibariyle  yirmi kişilik kalabalık bir ekip oldu ve Nolan Manalo (Nate olarak kısaltılıyor) oyun operasyon süreçlerinden sorumlu yönetici oldu.

İlginizi Çekebilir: Chiliz Coin Yorum

Yield Guild Games Coin Hangi Borsa’dan ve Nasıl Alınır?

Yield Guild Games coinin listelendiği kripto para borsaları ve takas platformların bakıldığında bu projenin çok daha fazla ses getireceği günlerin yakın olduğu söylenebilir. 

YGG coin ile işlem yapabileceğiniz en büyük işlem hacimli borsalar şunlardır: Binance, OKX, Mandala Exchange, Bitget.

Binance üzerinden Yielde Guild Games coin satın almak için binance sitesine giderek biy üyelik oluşturabilir ya da Binance mobil uygulamalarını Google Play Store ya da Apple Store gibi çevrimiçi mağazalardan ücretsiz indirebilirsiniz.

Bu noktada ikinci adımınız henüz bir hesabını yoksa üyelik işlemlerini tamamlamak, cep numaranızı, e posta adresinizi ve kimlik bilgilerinizi iki aşamalı doğrulamalarla kaydedip hesabınızı aktif hale getirmek olmadılır.

Binance hesabı aktif hale geldikten sonra cüzdanınızda henüz bir bakiye bulunmaz. Ancak Türkiye sınırları içindeyseniz Binance Tr uygulaması üzerinden edineceğiz bir IBAN ile Vakıfbank üzerinden istediğiniz zaman hesabınaz Türk lirası aktarabilirsiniz.

Sonrasında ise Binance Global hesabınıza transfer edebilmek için bu parayla bir geçerli bir işlem çifti olan kriptolardan satın alarak arama çubuğunda YGG coini aratmak sizi satın alma sayfasına götürecektir.