Humanscape Coin

Son günlerde sık sık yaşamakta olduğu yükseliş trendleri ile kullanıcılar ve kripto para meraklılarının yeni gözdelerinden olan Humanscape Coin ulaştığı işlem hacmi ve kullanıcı sayısı ile son dönemlerin en popüler kripto para varlık birimlerinden biri haline geldi. HUM token ya da HUM coin isimleri ile de bilinen Humanscape Coin kripto para borsa platformlarında ise HUM kısaltması ile biliniyor. Hum Coin alım satım işlemleri yapmak isteyen kullanıcılar ve yatırımcılar kullanmakta oldukları kripto para borsa platformu üzerinden HUM şeklinde bir arama ile kolayca Humanscape Coin alım satım menülerine ulaşabilir ve bu plaformlar aracılığı ile işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirler.

Humanscape Coin Nedir ?

Kripto para borsalarında ve kripto ekosisteminde daha çok HUM kısaltması ile bilinen Humanscape coin, bu uzun isminin yanında HUM coin ya da HUM token gibi başka kısaltmaltmalar ile de biliniyor. Özellikle son aylarda yakalamış olduğu yükseliş trendleri ile dikkatleri bir hayli üzerinde toplamış olan bu kripto varlık adından sıkça söz ettirmeyi ve kripto para kullanıcıları için bir merak konusu olmayı sürdürüyor. Hum Coin nedir sorusuna verilebilecek en basit cevap bu soruyu teknik bir şekilde yanıtlamak olacaktır. Hum token olarak da bilinen Humanscape coin Ethereum blok zincir ağı üzerine inşa edilmiş olan ve ERC-20 standartları uyarınca geliştirilen bir kripto para birimi, bir diğer deyiş ile bir altcoindir. Buna ek olarak kendi platformunun yerel yönetişim tokeni ve platformun yerel simgesidir. Humanscape Coin tüm HUM token satışları ve HUM üzerinden yapılan ticari işlemler için kullanılabilir.

Ethereum blok zinciri tabanı üzerine inşa edilen ve bir ERC-20 tokeni olan HUM coin üzerine inşa edildiği Ethereum oluşumunun geliştirdiği ve etkisini yıllar içinde çoktan kanıtlamış olan güvenlik protokollerini takip etmektedir ve bu durum onu son derece güvenli ve sağlam bir kripto varlık alternatifi yapar. 

Humanscape ve HUM coin projeleri özellikle sağlık sektörüne getirmiş oldukları yenilikler ile kullanıcılara hem çok büyük fayda sağlamakta hem de kendi bilinirliğini oldukça artırmaktadır. Bahsedilen bu durumlar ışığında Humanscape Coin, araştırmacılar ve analistler tarafından geleceğin dünyasında olmazsa olmaz haline gelecek olan ve yüksek seviyede ümit vadeden projeler arasında gösterilir. Önümüzdeki dönem ve yakın geleceğimiz olan 2023 ve 2026 yıllarında Humanscape Coin’in büyümesini sürdürmesine son derece olası şekilde bakılıyor.

Humanscape Coin Kurucuları Kimlerdir ?

Humanscape Coin, ya da kısaca HUM coin kendisi ile aynı ismi taşımakta olan Humanscape şirketi tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. Humanscape şirketi sağlık alanında hizmet vermekte olan ve kuruluşu 2014 yılına dayanan oldukça sağlam ve köklü bir firma olarak bilinir. Humanscape ekibi Hum coini geliştirirken özellikle kendilerini de içinde bulundukları sağlık sektörü için bazı projeler geliştirmiş, bu projeler ile eksik gördükleri noktaları kapatmak için büyük gayret göstermişlerdir. Bu gayretleri sayesinde tıp alanında hem ortaklar hem de kullanıcılar için daha sağlıklı, daha güvenli ve daha etkili bir ekosistem kurmayı hedeflemişler ve bu hedeflerine kaydadeğer oranda ulaşmışlardır. 

Humanscape ekibi kullanıcılara ve sağlık sektörüne daha güvenli bağlantı araçları sağlamak için de çalışmalar yapmıştır. Humanscape ekibi hamilelik ve ebeveyn bilgileri, online klinik bilgileri, nadir hastalıkların özelleştirilmesi gibi temel hizmetler sağmak yolu ile daha sağlıklı bir ekosistem oluşturmayı hedeflemiş ve bu hedef uğruna blok zinciri teknolojilerini kullanarak bir çok proje geliştirmiştir.

Humanscape Coin Hangi Borsadan ve Nasıl Alınır ?

Humanscape ülkemizde ve global anlamda hizmet veren ve günümüz itibari ile güvenilirlik konusunda kendisini çoktan kanıtlamış olan Binance, Bittrex, Bitfinex, Bitlo, Gate.io, FTX, Upbit ya da Hoo gibi düzinelerce örnek ile genişletilebilecek kripto para borsa platformu seçeneklerinden dilediklerini tercih edebilir, ve tercih ettikleri bu platform üzerinden kolaylıkla Hum coin alım satım işlemlerini gerçekleştirebilirler. Hum coin alım satım işlemleri için kullanıcıdan, eğer üyelik ve kimlik doğrulama işlemlerini başarı ile tamamladı ise herhangi bir ek belge ya da teknik bilgi içeriği istenmez. Platformun talep ettiği bilgileri vermek ve onaylamak suretiyle üyelik açma işlemlerini tamamlamış olan kullanıcılar bu platformlardan yatırım yaptıkları miktarda Hum Coin satın alabilir ve dilerlerse bu platformlar, dilerlerse kendi seçtikleri kripto para cüzdan platformları üzerinde sahip olduklar Humanscape Coinleri güvenle saklayabilir ve istedikleri şekilde kullanabilirler.