Belçikalı Milletvekili 2022 Maaşını BTC ile Alacağını Açıkladı

Belçika Milletvekili Boğa Sezonu için Hazır Olduğunu İletti

Belçikalı bir milletvekili, Avrupa’nın “en büyük riskinin” Bitcoin’i doğru bir şekilde öğrenip benimsememekte başarısız olabileceği konusunda uyardı.

Christophe De Beukelaer, finansal farkındalığı artırmak, özel olarak Belçika’da ve genel olarak Avrupa’da finansal eğitime katkıda bulunmak için geçen ay bu yıl için maaşının tamamını (ayda 5.500 Euro) Bitcoin’e dönüştürmeye karar verdiğini açıkladı. ve Bitcoin’in iyi bir değer deposu varlığı olduğuna dair bir mesaj göndermek için.

Cointelegraph tarafından 16 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bir rapora göre, Bitcoin ve blockchain ile ilk kez 2017 yılında tanışan De Beukelaer, kriptonun geleneksel finans dünyasına “mukayese” oynadığı bir geleceğin olduğunu düşünüyor. Belçikalı politikacı, Bitcoin’i görmezden gelmenin ve kripto hakkında bilgi sahibi olmamanın kıtadaki Avrupalılar için önemli bir risk oluşturduğu konusunda uyardı.


Belçika Milletvekili Boğa Sezonu için Hazır Olduğunu İletti

Bitcoin hakkında farkındalık eksikliğini “büyük bir sorun” olarak nitelendirdi ve Avrupa’nın dijital varlıklar alanında Çin ve ABD’nin gerisinde kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu kaydetti.

De Beukelaer, neden başka bir kripto para birimi yerine Bitcoin’i seçtiği sorulduğunda, bunun nedeninin Bitcoin’in en eski ve en istikrarlı protokol olması ve belki de tamamen merkezi olmayan ve kanıt tarafından sağlanan güvenliğe sahip tek protokol olması olduğunu söyledi.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap