Çinli Stok Görüntü Ajansı VCG, NFT Pazarını 1 Aylığına Test Ediyor

Çinli Stok Görüntü Ajansı VCG, NFT Pazarını 1 Aylığına Test Ediyor

Çinli Stok Görüntü Ajansı Visual China Group (VCG), Çin anakarası dışındaki kullanıcıların Ether ile ödeme yapmasına olanak tanıyan, takas edilemez bir token (NFT) pazar yeri başlattı.

“Vault by 500px” olarak adlandırılan platform, Çarşamba günü beta sürümüyle yayına girdi ve Çinli Stok Görüntü Ajansı aracığılı ile çevrimiçi fotoğraf paylaşım platformu 500px, “içerik oluşturucular için yeni bir gelir akışı” sağlaması bekleniyor.
2018’de VCG tarafından satın alınan 500px, yeni platformda bir dizi NFT’yi satışa çıkardı ve en pahalı parçanın yayınlandığı tarihte 0,71 ETH (1.266 ABD Doları) fiyatla satışa sunuldu.
500 px Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Yaratıcılara çalışmalarını basma ve bir NFT olarak var etme fırsatı verdiğimizde, onların büyüyen ve kazançlı bir topluluğun parçası olmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

Çinli Stok Görüntü Ajansı VCG Avrupa Kıtasına Açılmaya Kararlı

Küresel stok görüntü tedarikçisi Getty Images geçen hafta bir NFT pazar yeri açacağını ve Ethereum Sanal Makinesi tabanlı Palm yan zincirinde dijital koleksiyonları piyasaya süreceğini duyurdu.
Çin, Eylül ayında kripto para birimi işlemlerini yasakladı, ancak ülkede NFT ticareti için henüz net düzenlemeler yapmadı.
Ancak Çin’deki devlet destekli kuruluşlar, NFT’lerin ters çevrilmesini eleştirdi.
Pekin’in NFT’lerdeki spekülasyonlara karşı söylemine rağmen, anakara Çin’deki bazıları WeChat grupları üzerinde ticaret yapıyor ve varlık sınıfına yönelik tutkuya hitap eden bir endüstri üretiyor.

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap