BNB Coin Geleceği Var mı ? 2022

BNB Coin 1

Binance coin alınır mı sorusu, yatırımcıların yanıtını aradığı sorulardan biri kripto para borsasının nabzını tutan sitelerden biri olan Binance ‘nin kendi içeriğinde pazara sürdüğü bu coin, gerçek para karşılığında göstermiş olduğu süratli yükseliş ile dikkatleri üstüne topluyor. Bu sebeple pekçok yatırımcı, dev şirketin prosedür hacmini aşikar bulundurarak bu yeni coine yönelmiş durumda.

BNB Coin Kaç TL?

BNB Coin fiyatı 4.868,45 TRY’dir. BNB coin son 24 saatte -0.18% değişim gözler önüne serdi. BNB coin günlük prosedür hacmi 14.711.160.448 TL ve prosedür hacmi olarak bütün para birimleri arasında 5. sıradadır.
BNB Coin Kaç Dolar; $291,23 USD’dir. Son 24 saatte -0.18% oranında değişti.

BNB Coin Kaç TL; ₺4.868,45 TRY olarak fiyatlandı. Son 24 saatte -0.18% değişim gördü.

BNB Coin Yorum

BNB pazara adım attığı ilk gün bakımından Binance sitesi üzerinden satışa sunuluyor. Dev finans şirketi yönünden pazara sürüldüğü ilk gün bakımından tamamı Binance yönünden imal edilen BNB’nin aşağı yukarı olarak %50’lik bir alanı direkt olarak halka satılmıştı.

BNB Neden Alınır sorusunun yanıtını gene kullanıcılar, market hacminin yükselişine ardındaki şirketin meydana getirdiği itimat algısına ve arkasında dev bir şirketin gücünün olması ile ilişkilendirilmektedir.

Yatırımcıların pek fazlası kibar olarak şirkete güvendikleri için, söz hususu coinin yatırım bazında önemli inişlere tabi olmayacağı kanaatinde. Geçtiğimiz dört sene içinde gelen analizler de bu tezi doğruluyor.

Kripto para piyasalarına yatırım uygulamak her yatırım aracında olduğu gibi birtakım tehlikelere tabidir. En bilindik risk yüksek oranda yatırımların parametre pazar koşullarından daha yıkıcı bir biçimde etkilenebilmesidir.

Şunu dahi belirtmekte yarar var bu risk yalnızca söz hususu coin için geçerli olan bir vaziyet değil. Tüm coinlerin ansızın çıkışlara tabi olabilmesi gibi ansızın inişleri de görmesi gibi vaziyet ihtimal olarak her daim varlığını sürdürecek.

Binance Güvenilir Mi?

Binance güvenilen mi sorusu ile ilgili olarak yatırımcılar umumi anlamda güvenilen olduğu tarafında yanıtlar veriyor. Üzerinde senelerdir prosedür yapan kullanıcılar, devir devir teknik ve sistemsel birtakım aksaklıklar yaşasalar dahi, Binance’ın itimat verici bir profili olduğunu düşünmekte ve işlemlerini bu site üzerinden gerçekleştirmekte kararlı.

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap