Medibloc Coin

Medibloc Coin nedir sorusundan çok  son zamanlarda özellikle pandemi günlerinden sonra iyice dijitalleşen dünyada fiziksel sorunlara dijital yöntemler ile çözüm getirilmeye devam ediliyor. Bu çözüm teknolojilerinden biri olan Medibloc Coin özellikle sağlık sektörü içinde olanları ve sektör ile ilgilenen yatırımcıları çok yakından ilgilendiriyor.

Sektörde yer alan doktor ve bu doktorlara muayene olan hastalar için kişisel verilerin saklanması, muhafaza edilmesi, korunması ve gerekli durumlarda paylaşılması gerekir. İşte Med Coin tam olarak bu durumlara çözüm olmak amacı ile geliştirilen bir projedir.

Sağlık alanında büyük atılımlara sebep olan ve olmaya da devam eden Medibloc Coin bu alanda geliştirilen tek ve dolayısı ile en güçlü kripto para birimi olarak kısa sürede dikkatleri üzerine toplamayı ve değerini katlamayı başardı. Sağlık sektörü için geliştirilen Medibloc Coin, bu isminin yanında MED coin, MED token ya da borsa kısaltması ile MED olarak da biliniyor. 

İlginizi Çekebilir: Uni Coin Geleceği

Medibloc Coin Nedir ?

Medibloc Coin, ya da kısaca MED coin, ya da bir diğer borsa platformu kısaltması ile MED blok zinciri teknolojilerini kullanarak tıp alanında bazı sorunlara çözüm alternatifi olmak amacı ile üretilmiş bir kripto varlık projesidir. Bu amacını ise sağlık sektöründe kullanılan sistemlerde yaşanan hataları azaltarak yapıyor. Sağlık hizmetlerinde kullanılmakta olan tarayıcılar Medibloc Coin sayesinde hem hastalar hem de sağlık çalışanları için daha hızlı ve daha etkili bir hizmet verebiliyor. 

Med Coin aslen  bir doktor projesi olarak gelişimine başlamış daha sonra yaşanan gelişmeler üzerine kripto para ekosistemine giriş yapma kararı almıştır. Medibloc Coin vermiş olduğu bu kadar sayesinde hem araştırmacıların, hem doktorların hem de hastaların kullanmak istediği sağlık verilerine ve bilgilerine daha hızlı ve daha kolay ulaşabilmelerini sağlıyor. 

Ethereum tabanı üzerine inşa edilmiş olan bu proje, yukarıdaki başlıkta da bahsedildiği gibi spesifik olarak tıp alanına hizmet veren tek kripto para cinsi olması ile hem sağlık sektöründe hem de kripto para ekosistemlerinde kendine çok ama çok önemli bir yer edinmiş oluyor.

Medibloc Coin Kurucuları Kimlerdir ?

Özel olarak sağlık sektörü için geliştirilen ve kısa sürede büyük bir ün kazanan Med coin projesi bir çok ismin iş birliği ile geliştirilmiştir. Kurucu ekibi oluşturan bu geliştirici isimler dünyaca ünlü Koreli teknoloji devi Samsung markasının eski yazılım mühendislerinden Dr. Allen Wookyun Ko ve yine bir doktor olan Dr. Eunsol Lee olarak bilinir. Bu isimlere projenin iş geliştirme direktörü olan Chaeho Shin ve full stock geliştiricileri Saehan Park isimleri eşlik etmektedir. 

Üst satırlarda da bahsedildiği gibi Med Coin aslında bir doktor projesi olarak düşünüldü ve bu şekilde planlandı. Ancak sonra Doktor Eunsol Lee ve özellikle Doktor Allen Wookyun Ku isimlerinin kripto para dünyasındaki geleceği ve bu projenin tıp dünyası üzerinde yaratacağı etkiyi de hesaba kattı ve projeyi bir an önce şu an olduğu hale getirmek için çalışmalara başladı.

Tüm bu çalışmalar sonucunda, bundan tam 5 yıl önce, yani 2017 yılında MED coin olarak da bilinen Medibloc coin gelişimini tamamlamış oldu ve sonrasında hiç geciktirilmeden derhal piyasaya sürüldü. Piyasaya sürüldüğü gün itibari ile de yukarıda bahsedilen nedenler, en çok da bu amaç ile üretilen tek kripto para cinsi olması ile piyasalarda hızla yükseldi ve sektör için çok önemli bir araç haline geldi.

Önümüzdeki yıllarda Med coin projesinin dünya çapında yayılması ve tüm tıp sektörü için günlük kullanıma adapte edilmesi, yani tamamen sisteme sokulması bekleniyor. Henüz kaydadeğer bir rakibi bulunmayan Med coin hızla büyümeye ve değerlenmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir: Matic Coin Geleceği

Medibloc Coin Hangi Borsa’dan ve Nasıl Alınır ?

Med coin, ya da tam ismi ile Medibloc Coin, başka bir çok kripto para ya da altcoin örneğinde olduğu gibi, Bitfinex, Binance, Gate.io, Bitlo.com, Bittrex, Upbit, Korbit gibi güvenilir kripto para borsaları aracılığı ile rahatlıkla satın alınabilir. Bu satın alma işlemleri platformdan platformda ufak değişiklikler gösterebilmek ile beraber genelde MED/BTC, MED/USDT, MED/ETH ve MED/KRW bilinen fiyat çiftleri üzerinden takas yapılarak sağlanır. Kullanıcılar bu fiyat çiftleri üzerinden işlemlerini yapabilir ve diledikleri miktarda Med coin sahibi olabilirler.