Voyager Token Coin

Kripto para kullananlar ve kripto paralara biraz aşinalığı olanların bileceği gibi bu ekosistem için güvenli bir erişim noktası sağlayabilen kripto para aracıları çok önemli bir faktördür. Voyager Token Coin, Voyager Token ve Voyager Coin isimleri ile de bilinir.

Voyager Token Coin kripto parasının borsa kısaltması VGX olarak bilinir. Kripto para kullanıcıları eğer Voyager Token Coin satın alma amacı içindelerse kullanmakta oldukları kripto para borsa platformunun arama kısmına VGX yazarak, sonrasında platformun yönlendirmeleri üzerinden diledikleri miktarda Voyager Token Coin alabilir ve aldıkları bu Voyager Token Coinleri kendi seçtikleri kripto para cüzdanları üzerinde güvenle muhafaza edebilirler.

Voyager Token Coin satın almak isteyen ya da bu kripto para birimi hakkında soruları olan kullanıcılar ve okurlar bu içerikte aradıkları soruların cevaplarını bulabilir ve Voyager Token Coin (VGX) hakkında temel bilgilere sahip olabilirler. Bu bilgiler ışığında yatırım yapmak istedikleri kripto para birimi hakkında daha geniş bir fikre sahip olurlar.

İlginizi Çekebilir : Coinbase Custody Nedir?

Voyager Token Coin Nedir ?

Voyager Token Coin Nedir? Voyager Token, Voyager Coin, VGX coin ve son olarak kripto para borsalarında VGX kısaltması ile bilinen bu kripto varlık, yatırımcılara ve kullanıcılara anlık olarak kripto alım satım imkanı tanıyan bir platform olan Voyager platformunun yerel yönetişim tokeni ve geliştirmiş oldukları kripto para birimidir. Günümüzde güvenilir bir kripto para aracı firması olan Voyager bundan tam 4 yıl önce, yani 2018 yılında gelişim sürecini tamamlamış ve hayata geçmiştir. 

Voyager platformu tarafından geliştirilen ve platformun kripto para projesi olan Voyager Token Coin, türdaşı olan birçok coin ve altcoin gibi Ethereum blok zinciri tabanı üzerine inşa edilmiş ve ERC-20 standartlarında geliştirilmiş bir kripto varlık birimidir.

Ethereum blok zinciri tabanı üzerine inşa edilmiş olması projenin Ethereum blok zincirinin güvenlik protokollerini takip ettiğini gösterir. Bu durum da onu yatırımcılar için güvenli bir liman haline getiren faktörlerden en önemlilerinden biri olarak bilinir. 

Voyager Token Coin tarafından kullanılmakta olan Ethereum ağı Ethereum’un kendisi tarafından defalarca test edilmiş olan kriptografik standartlarını ve bu standartlara uygun yöntemleri kullanıyor. Tüm bunlara ek olarak Voyager Token Coin tarafından kullanılan bu ağ açık anahtar şifrelemesi hatta buna da ek olarak daha da gelişmiş bir güvenlik seviyesi sağlamak için eliptik anahtar şifreleme yöntemlerini kullanıyor.

Voyager Token Coin Kurucuları Kimlerdir ?

Voyager Token Coin projesi için genel anlamda tek bir kurucu isimden bahsetmek zor. Voyager ve Voyager Token Coin, bu projelerin ana şirketi olan Crypto Trading Technologies isimli şirket tarafından kuruldu ve günümüzde hala bu şirket tarafından yönetilmekte.

Voyager Token Coin projesi Crypto Trading Technologies firması çalışanları ve her biri aynı zamanda vakıf üyesi de olan Stephen Ehrlich, Gaspard de Dreuzy, Philip Eytan ve Oscar Salazar isimlerinin ortaklığı ile geliştirildi ve bu isimler tarafından piyasaya sürüldü.

Bu isimlerden Stephen Ehrlich vakfın ve projenin CEO konumundaki görevini üstlenmiş olması ile en çok öne çıkan kişi oluyor. 

İlginizi Çekebilir: Arbitraj

Voyager Token Coin Hangi Borsadan ve Nasıl Alınır ?

Mobil odaklı bir işlem aracılık tokeni olan Voyager Token Coin Binance, Bitlo, Gate.io, Uniswap, HitBTC, ATOMARS ve onlarca sayıda çoğaltılabilecek başka kripto para borsa platformu örneklerinden kolaylıkla satın alınabilen bir kripto para varlık birimidir.

Bahsedilen bu platformlar üzerinde kimlik doğrulaması gerçekleştirilmiş bir üyeliğe sahip olan kullanıcılar üyeliklerinin bulunduğu bu platformlardan VGX kısatlması ile Voyager Token Coin’i aratabilir ve platformun basit yönlendirmelerini takip ederek diledikleri miktarda Voyager Token Coin sahibi olabilirler. Voyager Token Coin kendisi ile benzeyen başka coinler, altcoinler ve stabil coinler gibi bir çok kripto para cüzdan platformu üzerinde problemsiz bir şekilde saklanabilmektedir.

Yakın zamanda yaptıkları açıklamaya göre daha fazla üretim yapmayı düşünmeyen Voyager Token Coin geliştirici ekibi Voyager Token Coin’in dolaşımdaki arz miktarını 222.295.208 VGX değerine ayarlamış durumda. Bu değer aynı zamanda Voyager Token Coin kripto para biriminin maksimum arz miktarıdır. Yani VGX coinin maksimum arz miktarı ve dolaşımda olan arz miktarı eşittir.