Wells Fargo: Kriptolar Şu Anda 90’ların Sonunda ki İnternet Gibi ”Büyüyen Bir Çocuk” Benzetmesini Gerçekleştirdi

Wells Fargo Kripto

Wells Fargo, kriptonun “erken ama çok erken değil” olarak adlandıran internetin benimsenme oranıyla benzerliklerine dikkat çekiyor.

Çok uluslu finansal hizmetler ve bankacılık devi şirket Pazartesi günü yatırımcılara kripto para yatırımları için oyuna girmek için çok erken olduğunu düşünmediğini söyledi.

Bankanın Küresel Yatırım Stratejisi Ekibinden bir raporda Wells Fargo, kripto kullanıcılarının dünya çapında hızla büyüdüğünü ve 1990’ların ortalarından sonlarına doğru internete benzer bir “hiper benimseme aşamasına” yakın göründüğünü söyledi.

Wells Fargo Kripto Sektörüne Adım Atacak mı?

Banka, yatırımcılara, endüstri olgunlaşmaya devam ederken “sabırlı” olmalarını söyleyerek, profesyonelce yönetilen özel yerleşimler aracılığıyla kripto yatırımlarına yaklaşmalarını tavsiye ediyor.

Şirket, “Yatırım fonları, ETF’ler, hibe veren tröstler ve bireysel kripto para birimi spekülasyonları gibi diğer mevcut yatırım seçeneklerinden hiçbirini önermiyoruz” dedi. Şirket, 2022’nin düzenleyici cephede “daha kaliteli” yatırımlara yol açabilecek daha fazla netlik getireceğini “umutlu” olduğunu da sözlerine ekledi.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap