ADA CEO’su Kaspars Koskins: “BlockFi için 100 Milyon Dolarlık Ceza, Kanada Bankacılığının Karşısında Merkezi Olmayan Finansmanın Önemini Vurguluyor”

ADA Platformu Finans

ABD ve Kanada’daki son olaylar, Merkezi Olmayan Finansmanın her zamankinden daha önemli olduğunu göstermiştir. Şirket, geleneksel aracıları kaldırmak için blok zinciri teknolojisini kullanarak borç verme endüstrisindeki bu devrimin öncüsüdür – geleneksel bankacılık sistemi tarafından göz ardı edilenler için benzeri görülmemiş bir kredi erişimi sağlar ve kalıcı bir düşük faiz oranı ortamında yatırımcılar için yüksek getiri sağlar.

ABD’de SEC’in ve Kanada hükümetinin çarpıcı bir şekilde aşırıya kaçtığını gördüğümüz gibi, Merkezi Olmayan Finans platformları vatandaşların kişisel servetini korumak için her zamankinden daha önemli hale geldi.

ADA Platformu Finans Reformlarında Öncü Olmak İstiyor

Yüksek işlem maliyetleri ve işlem başına yüzlerce dolara ulaşan aracılık ücretleri nedeniyle Ethereum artık gezegendeki insanların çoğunluğu tarafından kullanılamadığından Cardano blok zincirini geliştirmeyi seçtik. Bu, günümüzün batı dünyasındaki sıradan insanların yanı sıra Afrika ve Asya’nın gelişmekte olan ülkelerinde çok daha küçük miktarlarda borç veren ve borç alan milyonlarca banka hesabı olmayan insan için kabul edilemez. Cardano, dünyadaki her insan tarafından kullanılabilecek gerçekten demokratik bir finansal çözüm sağlamak için gerekli güvenlik, hız ve düşük işlem ücretlerine sahip, gerçekten merkezi olmayan tek blok zinciridir.

Vizyonu, ırk, milliyet, cinsiyet veya finansal durum ne olursa olsun dünyanın her yerindeki insanlar için finansal sonuçları iyileştirme konusunda tutkulu olan Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson şirketin Finans reformlarında öncü olması için çabalamakta.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap