Avax coin hangi ülkenin? Sahibi kim?- 2022

featured

Bu yazımızda sizler ile Avax coin hangi ülkenin? sahibi kim? gibi soruların cevaplarını arayacağız ve Avalanche ekosisteminin diğer özelliklerinden bahsedeceğiz.

Avax coin hangi ülkenin?

Avax Coin hangi ülkenin 1

Avax coin projesinin ana 3 yöneticisinden birisi Türk olduğu için Türk coin’i dememiz pekte doğru olmaz. Avax coin belirli bir ülkenin veya sistemin coini olarak nitelendirilmemelidir. Fakat Türk çıkışlı olması sebebi ile bizlere daha yakın bir proje olarak nitelendirilmiştir.

Avax coin sahibi kim?

Avax Coin hangi ülkenin 3

Avax coin sahibi AVA Labs adlı bir oluşum olarak söylenebilir. Her ne kadar Türk Prof. DR. Emin Gün Sürer başkanlığında ilerlese de net sahibinin o olduğu söylenemez. Bu şekilde bir oluşumun parçası olan Avax coin sürekli yükseliş ivmesinde olması piyasalar tarafından olumlu karşılanmaktadır.

Avax oluşturulur iken asıl amaç merkezi olmayan sistemlerin ve eski sistemlerin birleştirilerek ekosistemde güvenli bir şekilde işlem yapılması mantığı ile alakalıdır.

Eğer sizlerde Avax Coin geleceği ve grafiği hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz aşağıdan makalemize gidebilirsiniz.

İlgili Makale: Avax Coin geleceği var mı? – 2022 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap