Chiliz Coin Nedir? Chiliz Coin Ne Kadar?-2022

Chiliz Coin

Chiliz, kripto para borsasına spor ve eğlence dünyasında kullanılan bir kripto para birimi olarak girdi. CHZ kısaltmasını kullanan kripto para birimi, Socios.com’daki Ethereum kripto para biriminin resmi blok zincirindeki bir hizmet sembolüdür.

Bu yazımızda Chiliz coinin geleceğine, fiyat tahminlerine ve uzman yorumlarına yer verdik. Bu kripto para birimi hakkında bilgi edinebilir ve CHZ’nin geleceği ve fiyat tahminleri hakkında uzman yorumları alabilirsiniz.

Chiliz (CHZ) Coin Nedir?

Chiliz, spor kulüpleri ile küresel taraftarları arasındaki ilişkiyi tokenizasyon yoluyla değiştirme girişimidir. 2018 yılında Malta’da kurulan şirketin hedefi, milyonlarca spor ve e-spor meraklısına en sevdikleri spor veya espor kulübünde tokenize edilmiş bir hisse satın almalarını sağlayacak bir jeton sağlamaktır. Başka bir deyişle Chiliz, desteklediğiniz ekip tarafından alınan kararları etkilemenize olanak tanıyan bir işbirliği ortamıdır.

CHZ Coin, spor tokenizasyonu için oluşturulmuş dijital bir para birimidir. Hedefleri arasında, hayranların markalı hayran tokenlerini satın alıp takas edebileceği bir platform oluşturma fikri var. Taraftarların kulüp anketlerinde oy kullanabilecekleri, dünyanın ilk ölçeklenebilir hayran etkileşimi ve ödül uygulamasını güçlendirmeyi amaçlıyor. CHZ Coin, taraftarların taraftar jetonlarını kullanabileceği ve anketlere katılarak ödüllendirilebileceği Socios.com platformunu sağlar.

CHZ Hangi Ülkenin?

CHZ, 2018’de piyasaya sürülen bir madeni paradır. Alexander Dreyfus adlı bir girişimci, Malta merkezli bir şirketin CEO’su.

WhitePaper

Chiliz Coin teknik incelemesi taslağı, CHZ ve platformun hedefleri hakkındaki teknik bilgileri detaylandırıyor. Chiliz Coin araştırma raporunda, projenin hedefleri ve işleyişi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. CHZ Coin teknik incelemesinin taslağına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz ► https://www.chiliz.com. PDF formatında da bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

CHZ Coin Fiyatı Ne Kadar, Kaç Dolar?

Aşağıdaki tablo 1 CHZ Coin’in USD cinsinden fiyatını ve hacim bilgilerini göstermektedir. Fiyatlar ve diğer bilgiler aracı kurumlar tarafından sağlanmaktadır. Kendine güveni yok.

CHZ Coin Genel Bakış

Lojistikten işletmeye ve finansa kadar, kripto para birimi neredeyse mevcut tüm piyasaları bozmaya çalışıyor. Spor endüstrisi bir istisna değildir. Chiliz tokeni tarafından desteklenen Socios.com, blockchain spor endüstrisindeki en büyük oyunculardan biridir. CHZ Coin analistlerinin yorumları oldukça merak ediliyor. Detaylar projeyi detaylıca yorumlayan uzmanlar tarafından paylaşıldı.

Alexander Dreyfus tarafından 2018 yılında kurulan Chiliz madeni para (CHZ), Socios.com hayran katılım platformunun kalbindeki blok zinciri ağına güç sağlayan dijital bir para birimidir. 20 yılı aşkın bir süredir gelişen ve büyüyen web şirketleri ile Dreyfuss, konu Chiliz olduğunda, “taraftar jetonlarını hayranlarla etkileşim için nihai araç haline getirme görevimizde her zamankinden daha fazla çalışmanın” önemli olduğundan emin olmak istedi. güçlü araç.

Socios.com’da jeton sahipleri favori spor kulüplerine oy verebilir ve yeni spor mekanlarına yatırım yapabilir. Böylece token sahipleri, gerçek ekipleri ve organizasyonları etkileyecek kararlarda söz sahibi olurlar. Buna karşılık, spor ve eğlence kuruluşları, mevcut ve yeni izleyicilerden para kazanmak için blok zinciri araçlarını kullanabilir.

CHZ Coin Geleceği 2022

CHZ Coin’in geleceğinin analizine katılan uzmanlar, Chiliz projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Önde gelen spor odaklı kripto girişimlerinden biri olan Chiliz sistemi, spor hayranlarını pasif izleyicilerden aktif etkileyicilere dönüştürme görevini benimsemiş durumda. Projenin web sitesine göre proje, “tutkunun tanınması gerektiğine ve her hayranın nerede olursa olsun sesini duyurma hakkına sahip olduğuna” inanıyor.

Eşsiz bir teklif ve çok sayıda etkileyici ortaklık ile kripto para birimi, 2021 boyunca önemli bir pazar çekişi kazandı. 2022’nin başındaki fiyat düşüşüne rağmen, Chiliz (CHZ) madeni parası Mart ayının başından bu yana ilk yükseliş belirtilerini gösteriyor gibi görünüyor. Sonuç olarak Chiliz projesi, yatırım yapılacak gelecek vaat eden projelerden biri olarak kabul ediliyor.

Uzmanlardan Chiliz Coin Fiyat Tahminleri

GOV Capital CHZ Coin Fiyat Tahmini, Chiliz Coin fiyatı önümüzdeki 1 yıl içinde 0,81 ABD dolarını geçebilir. Bu nedenle uzmanlara göre şimdi Şili’ye yatırım yapma zamanı.
Piyasa Cenneti Analistleri CHZ Coin Fiyat Tahmini: 2022, Chiliz için mükemmel bir yıl olabilir. 2022’nin başında CHZ Coin’in fiyatını 1,02$ olarak görebiliriz.

Dijital Para Fiyat Uzmanları Chiliz Coin Fiyat Tahmini kesinlikle CHZ/USD’de önemli bir fiyat artışı bekliyor. Chiliz fiyat tahmin uzmanlarına göre Chiliz, 2025’in sonunda 1,50 dolar civarında fiyatlandırılabilir.
Coinliker analistleri ayrıca CHZ’nin harika bir geleceği olduğuna inanıyor. Uzmanlara göre 0,84 dolarlık yükseliş fiyatını geçeceğini söylemek abartı olmaz.

Altcoin Buzz analistlerine göre, CHZ madeni para 0,20 doların altına düşerse daha da fazla değer kaybedebilir. 0,50 doları aşarsa, 1 dolara yolculuğuna başlar.
Cryptoglobal.io TR ekibi, gelecekte CHZ Coin’in büyümesini beklediklerini belirtiyor. Türkiye’deki Cryptoglobal.io ekibine göre fiyat grafiği şu ana kadar umut verici görünüyor. Bu eğilimin önümüzdeki günlerde CHZ Coin fiyatlarına olumlu etkisi olabilir

Kripto para analiz platformu Trading Beasts, CHZ Coin’in fiyatının 2022’nin sonuna kadar artmasını bekliyor. Fiyat artışının %50’ye ulaşabileceği tahmin ediliyor.
Öte yandan Wallet Investor analistleri, CHZ Coin’in uzun vadede önemli ölçüde büyümesini bekliyor. 4 yıl sonra madeni paranın fiyatı 10 ile çarpılabilir.

CHZ Coin Hedef Fiyatı Ne?

Uzmanlara göre, Chiliz madeni parasının ortalama hedef fiyatı 2022 için 0,7 ile 0,9 dolar arasında. 2023 için hedef fiyat 1,2 ila 1,6 dolar arasındadır. Uzun vadeli projeksiyonlar 2025 için 5 dolar civarında.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap