Gala Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? -2022

Gala Coin 2

Nisan ayının başlarında yalnızca 0,08 dolar olan Gala Coin haftalar içerisinde %1000 artım gözler önüne serdi ve 0,84 dolara kadar yükseldi. Çok kısa sürede yatırımcısına 10x kazan getiren Gala Coin ile ilgili bilmeniz gereken mühim detaylar bulunmaktadır.

Gala Coin Kimin? Hangi Ülkenin?

Gala Games ekosisteminin ERC-20 tabanlı mahalli tokeni olan GALA coin, kullanıcılar arasında bir değişim aracı olarak kullanılıyor. Axie Infinity, Alice, Star Atlas gibi blockchain tabanlı oyunlar bu senenin son çeyreğinde olağanüstü derecede alaka gördü. Fiyatları önemli manada arttı ve Facebook’un Meta olarak tekrar markalaşması kripto oyun ve metaverse alanlarında önemli hype oluşturdu.

Eric Schiermeyer yönünden 2019 senesinde başlatılan Gala projesi Ethereum ağında çalışıyor. En kıymetli 50 kripto para arasında 44’üncü sıraya oturan tokenin 3,44 milyar dolar pazar kıymeti bulunmaktadır. Toplam arzı 35 milyar dolaylarında ve bunun 6,98 milyarı henüz dolaşıma sokuldu. Fiyat 0.000151 dolar ile dip yaptı ve yakın vakitte 0,84 dolar ile ATH yaptı. Yani bugüne kadar 3 sıfır attı.

 

Zynga’nın kurucu ortağı Eric Schiermeyer yönünden başlatılan tasarı epey kuvvetli bir ekibe sahip. Bilmeyenler için Zynga aşağı yukarı 3000 çalışanı bulunan ve 2007 yılından bu yana oyun pazarında hizmet veren esaslı bir şirkettir. Türkiye’deki pekçok oyun şirketini satın alarak dahi ismini esasen ziyadesiyle duyurmuştu. Hepimizin asgari bir kez oynadığı FarmVille oyunu dahi bu şirketin eseridir ve dünya çapında 65 milyon oyuncuya ulaşmıştır.

Gala Coin Yorumları

Geçtiğimiz ay bugünlerde alım yapan Gala yatırımcılar şimdi mühim oranda kazançlı ama 0,8 dolarlı seviyelerde FOMO’ya kapılıp alım yapan kullanıcıların token başına 30 cent zararı bulunmaktadır. BTC fiyatı önemli baskı altında ve tekrar 45.000 dolarlı seviyelere göz kırpmaya başladı. Eğer Bitcoin daha çok düşerse Gala için de kısa vadede kayıpların devam etmesi mümkün olabilir. Ancak kuvvetli ekibi ve Eric Schiermeyer gibi bir kurucusu olduğu için azıcık daha talihli olabilir.

 

Dört saatlik grafiklerine göz gezdirirsek RSI nötr bölgenin altına doğru sarkmakta. Satış baskısı kendini iyice hissettiriyor. Fiyat şayet 0,53 dolar seviyelerine çıkamazsa 0,38 dolar desteğine kadar gevşeyebilir. Bir ileri durak şayet 0,299 bölgesi olacaktır. Kısa vadede 0,47 doların altı artan trendin sona erdiğine yorulur.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap