Hot Coin Nedir? Hot (Holo) Coin Ne Kadar? – 2022

Hot Coin

Hotcoin nedir? Hot Coin -(holo) bir madeni paranın değeri nedir? Son yıllarda, kripto para birimlerinin çeşitliliğinde inanılmaz bir artış oldu. Hot coin, kripto para birimlerinin sayısını da girerek yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Hot coin’e yatırım yapmak isteyen binlerce kişi, hot coin nereden alınır sorusunun cevabını arıyor. Bitcoin değerinin kaybı da Hot Coini olumsuz etkiledi. Peki ne zamandır Hot (holo)? Hot’un fiyatı artacak mı?

Hotcoin nedir? Hot Coin (holo) bir madeni paranın değeri nedir? Son yıllarda, kripto para birimlerinin çeşitliliğinde inanılmaz bir artış oldu. Hot coin, kripto para birimlerinin sayısını da girerek yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Hotcoin’e yatırım yapmak isteyen binlerce kişi, hotcoin nereden alınır sorusunun cevabını arıyor. Bitcoin değerindeki kayıp da Hot Coin’i olumsuz etkiledi. Peki ne zamandır Hot(Holo)bu halde? Hot Coin’in fiyatı artacak mı?

Hot Coin Nedir, kripto meraklıları son zamanlarda araştırmaya başladı. Kripto para piyasasındaki işlem hacmi yüz milyarlarca dolara ulaştı. Hemen hemen her gün yeni kripto para birimleri bu sisteme dahil edilmektedir. Hot (Holo) coin yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Kripto para birimlerine yatırım yapmak isteyenler Hot (holo) bir coin aramaya başladılar. Bu aşamada insanlar Hot Coin’in ne olduğunu ve nasıl çalıştığını çok merak ediyor.

Hot Coin Nedir?

Hot Coin, kripto para yatırımcılarının ilgisini çekmeye başladı. Kripto para birimlerinin fiyatlarındaki son artış, Hot Coin yatırımcılarını da memnun etti. Holo bir para birçok yatırımcının radarında. Darbe öncesi bitcoinden memnun olan ve sonrasında yeni yatırım araçları aramaya başlayan kripto para yatırımcıları.

Hot Coin bunlardan biri. Hot Coin, merkezi olmayan kripto para birimlerinden biridir. Holochain sistemi, ERC-20’ye dayalı bir kripto para birim sistemidir.

Hot coin, blockchain teknolojisinin kullanımını gerektirmeyen bir yapı olarak tanımlanabilmektedir. Holochain kullanılarak oluşturulmuş merkezi olmayan uygulamaları barındırmak için eşler arası dağıtılmış bir platformdur.

İlk olarak 2016 yılında test edilen sistem, 2 yıl sonra 2018 yılında piyasaya sürüldü. Hot coin, ses takas işlemlerinde kullanılan kripto para birimlerinden biridir. Hot Coin, holografik para olarak da bilinir. Hot coin, Holo kripto para biriminin bir kısaltmasıdır.

Hot Coin Ne Zaman Çıktı?

Hot coin piyasaya çıktığında Hot coin araştırmalarına yatırım yapmak isteyenler. Holo madalyonun çıkış tarihi o kadar eski değil. Hot coin ilk olarak 2016 yılında geliştirildi ve 2 yıl sonra piyasaya sürüldü.

Hot coin’in ilk çıkış tarihi 2018’dir. Hot coin, piyasaya sürüldüğü 2018’den bu yana hızla gelişen bir kripto para birimidir.

Holo tarafından yapılan açıklamaya göre, Holo asla piyasadan kaldırılmayacak ve para transferleri için takas işlemlerinde her zaman kullanılmaya devam edecek.

Kripto para birimi uzmanları, Hot coin’in hala geliştirme aşamasında olduğunu düşünüyor ve 2021’in sonuna kadar geliştirmeye devam etmesi bekleniyor.

Hot Coin Kurucuları Kimlerdir?

Hot Coin 2 deneyimli yazılımcı tarafından kurulmuştur. Metacurrency.org sitesinin kurucuları Arthur Brock ve Eric Harris-Braun, Hot Coin’i kısa sürede proje olarak hayata geçirdiler. Hot coin, hala geliştirme aşamasında olan bir kripto para birimidir.

Hot Coin Ne Kadar?

1 Holo jeton, 27 Mayıs 2022’de $0.0023 USD değerindedir.

Hot Coin Nasıl Kazanılır?

Hot coin satın almak isteyenler bu kripto parayı fazla zorlanmadan alabilirler. Hot coin satın almak için kripto para borsaları kullanılabilir. Hot coin elde etmek için önce güvenilir bir kripto para borsası seçmelisiniz. Ardından KYC doğrulamalı bir kripto para borsası seçtikten sonra doğrulamanızı yapın. Doğrulama işleminin ardından havale ve EFT işlemleri ile para yatırabilirsiniz. TL’yi sisteme yükledikten sonra dakikalar içinde tanımlanabilir. 15 dakika sonra sistemdeki paraya erişebilir ve oradan Hot coin alıp satabilirsiniz.

Kaç Hot Coin Var?

Bugün Holo fiyatı $0.0023 ve 24 saatlik işlem hacmi $101.718.455. Fiyat son 24 saatte %1.8 arttı. Dolaşımda 180 Milyar Holo madeni para, toplam 178 Milyar madeni para arzı var.

Hot Coin Ne Kadar?

Kripto para piyasasında 92. sırada yer alan Holo, toplam piyasa değeri 1.557.991.373,00 dolar. Ortalama Holo fiyatı $0.0023’dır. 1 Holo Türk Lirası bazında 0,038 TL değerindedir.

HoloChain En Yüksek Hangi Fiyatı Gördü?

Popüler kripto para HoloChain tüm zamanların rekorunu kırdı ve 0,0023 doların üzerinde işlem gördü.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap