Araştırmalara Göre Ekonomistler 2022 Yılında Kripto Hizmeti Sağlayan Bankaların İkiye Katlanacağını Tahmin Ediyor

Kripto Uygulamalarının Tartışmalı Konusu

Dünya genelinde kripto para birimlerinin artan kullanımı ışığında, kripto ile ilgili hizmetler sunan bankaların sayısı artmaya devam ediyor.

Bir Amerika Gazetesi tarafından 29 Ocak 2022’de yayınlanan ve bölgesel ve küresel finans sektöründen 153 üst düzey bankacılık yöneticisinin tahminlerini içeren bir araştırmaya göre, kripto ürünleri ve Kripto Hizmeti Sağlayan Banka sayısının bu yılın sonunda ikiye katlanacağını öngörüyorlar.Finans yöneticilerinin üçte biri, müşterilerinin kripto para portföylerini aktif olarak yönetmeyi isterken, bunu yapanların oranı sadece %13.

Kripto Hizmeti Sağlayan Bankalar Yeni Teknoloji Peşinde


Kripto sektörünün yakın takipçisi olan bankalar, müşterilerinin daha çok işlem yapabilmesi için eni teknolojiler üretmeye devam ediyorlar.

Bulgulara göre, kripto hizmeti sağlayan banka yöneticileri bu yılki vurgunun müşterilerin paralarını nasıl hareket ettirdiklerine ve kendilerine sunulan çok sayıda ödeme seçeneğine çekileceğini, çünkü bankaların tüketicileri elde tutmak ve çeşitli yöntemlerle “cüzdan paylarını” genişletmek için güçlü bir şekilde rekabet etmeye çalışacağını tahmin ediyor.

Bu hizmetler arasında otomatik fatura ödemeleri, doğrudan mevduat, düşük maliyetli nakit transferleri ve banka markalı banka ve kredi kartları yer almaktadır. Çoğu yabancı kuruluş temelli banka Kripto para birimleri ile tüm hizmetlerinin kullanılması için geliştirmeler yapmayı hedefliyor.


Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap