Polychain ve Coinbase Duayeni Sam Rosenblum,1 Ay Önce Kurulan KRH Partners’a Katıldı

Polychain ve Coinbase

Yeni başlatılan kripto girişim şirketi KRH Partners, Polychain Capital ve Coinbase duayeni Sam Rosenblum’da yeni bir ortak buldu.
Kathryn Haun, kripto yatırım birimi için ortak olarak çalıştığı a16z’den ayrıldıktan sonra bu yılın başında KRH Partners’ı kurdu.
Rosenblum, bugün Twitter’da KRH Partners’a geçişini duyurdu. Rosenblum daha önce Polychain Capital’de genel bir ortaktı ve bundan önce Coinbase’in iş geliştirme direktörü olarak çalıştı. Ortak ve anlaşma ekibi lideri olarak katılıyor.

Polychain ve Coinbase Sonrası Hedef Yüksek

Firma, erken aşamadaki yatırımlara odaklanan 300 milyon dolarlık bir çaba ve daha büyük şirketlere ve token projelerine odaklanmak için ek bir 600 milyon dolarlık fon olmak üzere iki fonu yönetmeyi planlıyor. Firma, zaten takas edilemeyen token platformu OpenSea’nin 300 milyon dolarlık C Serisi turuna yatırım yaptı.

Rosenblum’a göre, bu bir milyar rakama ulaşmak için firma, kripto için giriş noktaları olabilecek yeni pazarları ölçeklendirme ve ele alma altyapısına odaklanan projelere daha yakından bakmayı planlıyor.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap