“Doğa Dostu” NFT platformu OneOf(1OF), Warner Music Group ile Anlaşma Sağladı

NFT platformu OneOf

NFT platformu OneOf kısa süre önce, Amerikan plak devi için özel NFT’ler oluşturmak üzere Warner Music Group (WMG) ile bir ortaklığa girdiğini duyurdu.

Eylül ayında piyasaya sürülen, müzik için özelleşmiş NFT platformu, enerji açısından verimli madeni paradan yararlanan Tezos blok zinciri üzerine inşa edildi. Duyuruya göre, Quincy Jones tarafından desteklenen çevre dostu bir NFT platformu olan OneOf, WMG’nin efsanevi kataloğundaki müzik cevherlerinin özel NFT’ler olarak piyasaya çıkmasını sağlayacak.


Doğa Dostu NFT Platformu OneOf Projesi

OneOf’a gelince, müzik topluluğu için NFT’ye giden bir platform olarak hızla ortaya çıkmasının amacı sanatçılara ve hayranlara NFT’leri basmanın yüksek maliyetleriyle uğraşmak zorunda kalmadan alana girmeleri için çözümler sunmak. OneOf CEO’su Lin Dai’ye göre, “Koleksiyonlardan müzik telif ücretlerine kadar, NFT’ler ve Web3, tüketici talebinin nabzını ve müzik endüstrisi için heyecan verici bir geleceği temsil ediyor.”

OneOF şirketi WGM ile birlikte çalışmaya ek olarak, OneOf kısa süre önce GRAMMY Ödülleri ile üç yıllık bir işbirliğinin yanı sıra MusiCares ile ilk Keith Richards NFT’yi basmak için bir ortaklık duyurdu.


İçeriğimiz bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap