Ethereum Birleşmesi Geliyor ve Dedikodular Artıyor-Mayıs 2022

Ethereum

Blockchain tarihindeki en önemli güncelleme Ağustos ayı için planlanıyor. Ve Ethereum birleşmesinin sonucunun tüm kriptolar için büyük etkileri var.

Kripto sahipleri, kayıplardan başka hiçbir şey getirmeyen bir ay olan Mayıs ayının sonunu görmek için sabırsızlanıyor. Ve en kötüsünün bitip bitmediğini söylemek için çok erken olsa da -Bitcoin şu anda 30.000 doların altında ve daha da düşebilir- endüstrinin gerilemeyi sorunsuz atlatacağını hissediyorum. Sistem birleşmesi tamam olduğu sürece, yani.

Bir kripto kayası altında yaşıyorsanız, “Birleştirme”, 2 numaralı kripto para biriminin bir hisse kanıtı modeline geçişini görecek olan Ethereum blok zincirinde uzun zamandır beklenen yükseltme anlamına gelir; bu, endişeleri ortadan kaldırması gereken bir değişikliktir. Sistemin çevresel etkisi hakkında ve işlem hızını önemli ölçüde artırıyor.

ETHEREUM Birleştirmesi

Birleştirme, yıllardır devam eden ve sayamayacağınız kadar çok ertelenen bir sürecin en son adıdır (önceki Ethereum 2.0’dı). Ancak, kurucu ortak Vitalik Buterin de dahil olmak üzere Ethereum’daki önde gelen yetkililer, şimdi olayın, Beacon zincirinin (hisse kanıtı testi olarak hizmet veren paralel bir Ethereum blok zinciri) ana Ethereum ile birleşeceği Ağustos ayında gerçekleşeceğini söylüyor. Zincir.

Haklı olsalar iyi olur. Kripto’nun şu anda bir galibiyete ihtiyacı var ve Ethereum, blok zinciri tarihindeki en önemli yükseltmeyi gerçekleştirerek bunu sağlayacaktır. Arkadaş canlısı ama anlamsız olmakla ün yapmış Sistem topluluğunun ciddi iş yapma yeteneğine sahip olduğunu gösterecekti. Ayrıca büyük bir ETH fiyat rallisini tetikleyebilir.

Ethereum’un birleşmeyi başarma şansı umut verici görünse de endişe için sebepler de var. Geçen hafta, Beacon zincirinin, art arda yedi blok için blok zinciri çatalını gören sözde bir “blok yeniden düzenleme” olayı yaşadığını gördü – yıllardır gerçekleşmeyen bir durum. Sebep iyi huylu gibi görünse de, birleşmeden sonra birden fazla rekabet eden sistem zincirinin ortaya çıkması bir felaket olacağından kısa bir güven krizini tetikledi.

Kredilerine göre, birleşmeyi kolaylaştırmaya yardımcı olan elit geliştiriciler, yeni  blok zincirinin prime time için hazır olmasını sağlamak için sabırla ve metodik bir şekilde ilerlediler. Ve Kraken CEO’su Jesse Powell’ın Decrypt’in gm podcast’inin yakın tarihli bir bölümünde söylediği gibi, bu büyüklükte bir şey söz konusu olduğunda başarı hızdan daha önemli olduğundan, birleştirme sürecini belirleyen sayısız gecikmeden endişe duymuyor.

Powell haklı ancak bu, sistem birleşmesinin daha uzun sürebileceği anlamına gelmiyor. Daha fazla gecikme, sistem topluluğunun göreve uygun olmadığı yönündeki suçlamaları tetikleyecek ve bu, ana akım kriptonun benimsenmesinin önündeki büyük bir engel olan blok zincirinin gaz ücreti sıkıntılarının asla düzeltilemeyeceği anlamına gelecektir. Ethereum’un enerji tüketen çalışma kanıtı sisteminin ötesine geçememesi, kripto endüstrisi için zaten sahip olan çevrecilere ve politikacılara daha fazla mühimmat sağlayacaktır.

Sonuç olarak, sadece sistem için değil, daha geniş kripto endüstrisi için birleşme için bahisler daha yüksek olamazdı. Başarı, Web3’ün geleceğine yenilenmiş bir inanç getirecek, daha fazla gecikme veya hatalı bir uygulama, bir fiyat çöküşünü ve yeni ve kötü bir Kripto Kışını tetikleyecektir. Bitcoin maxis de dahil olmak üzere kripto topluluğundaki herkes, Ethereum’un bunu başarması için kök salmalı. Alternatif, şu anda bulunduğumuzdan çok daha kötü bir pazar.

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap