Metaverse Hızla Büyüyor, 2022 Yılında Gayrimenkule Devrim Getirecek mi?

Metaverse Geleceği

Mark Zuckerberg, Metaverse’in gelecek olduğunu iddia edebilir – ancak başkalarının gözünde gelecek zaten başladı. Bilim kurgu yazarı Neal Stephenson, 1994 tarihli romanı Snow Crash’te “Metaverse” terimini kullandı.

2003’ten beri milyonlarca insan çevrimiçi Second Life dünyasında sanal dünyada çalıştı, oynadı ve sosyalleşti.
Şu senelerde ise Decentraland en iyi sanal dünya olarak öne çıkıyor. Decentraland Vakfı, 2015 yılında ortaya çıktı ve projenin 2017 yılındaki ilk madeni para teklifi (ICO) o sırada yaklaşık 26 milyon dolar kazandı. Decentraland geniş ve yapılacak çok şey olsa da, platform birçok gözü kazançlı ve sürekli büyüyen dijital gayrimenkul endüstrisine dikmiş durumda.

Metaverse Geleceği Hakkında İki Yönlü Fikirler Var Fakat Hangi Taraf Kazanacak?

Sanal dünyadaki ticari gayrimenkulün, önümüzdeki yıllarda küresel gayrimenkul endüstrisinde büyük bir rol oynayacağı giderek daha açık hale geliyor. 2021 sonbaharında Tokens.com, Metaverse Group’a ait bir dijital gayrimenkul portföyünde biraz hisse satın almak için bir niyet mektubu imzaladı ve ardından teklifleri dijital gayrimenkul için ilk GYO olarak pazarlamayı planlıyor.

Dijital mülk satın alma ve satmanın popülaritesi, Metaverse Group gibi şirketlerin çoğunlukla geleneksel bir emlak şirketi gibi satın alma, satma ve pazarlamayla ilgili aynı tür görevlerde çalışması anlamına gelir. Fiyatlar yükseldikçe ve alıcılar sanal arazi konusunda çıldırdıkça – bazıları dijital gayrimenkule yatırım yapmanın yolun aşağısında ihtiyatlı olacağına dair şüphelerini ifade ediyor.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap