Polkadot coin geleceği var mı?- 2022 l Altcoinhaber

Polkadot Coin geleceği Ana Resim

Polkadot Coin 2021 yılında adından büyük ses getirerek kripto piyasasında yer edindi. Yıllık büyümesi %180 olan Polkadot coin geleceğini gelin hep beraber inceleyelim.

Polkadot coin geleceği var mı?

Polkadot coin son haftalarda inanılmaz gelişmeler açıklasa da piyasada ki bu çalkantıdan nasibini almış durumda. Şu anda tahmin edilen verilerden çok daha düşük rakamlar ile işlem göre DOT coin sistemin mihenk taşlarından biri olmasına rağmen henüz istenilen seviyede değil.  Polkadot yetkililerinden aldığımız bilgiye göre şu anda sistemlerinde 197 proje bulunmakta.

Polkadot fiyat tahmini

Polkadot Coin geleceği var mi

Farklı kişilerin Polkadot ekosistemi hakkında farklı düşünceleri mevcut fakat geneli aynı kanıya sahip; Polkadot’un şahlanacağı.

Eğer boğa piyasası geri dönüş yaşar ise uzmanlar DOT fiyatlarının tahminlerinin üzerinde artacağını belirtiyor.

Uzmanlar ilerleyen yıllarda ortalama olarak 1 DOT=400 Dolar şeklinde piyasada işlem göreceğini düşünmektedirler.

DOT ve Ethereum rekabeti

Polkadot coin gelecegi var mi

Polkadot ile ethereum arasında doğrudan bir rekabet bulunmamak ile birlikte aslında bu tarz benzer sistemler birbirlerine destek olmak veya tamamen ekosistemi geliştirmek adına yaratılmış organizasyonlardır. Eğer diğer blockchain sistemlerinin yapamadığını DOT ve ethereum başarabilir ise eko sistemimize büyük bir yenilik getirerek sistemde ki belirli yapıları değiştirebilirler.

Altcoinhaber olarak sizler ile bugün Polkadot sistemini inceledik. Bu yazılarımız tamamen sizleri bilgilendirme amaçlı olup hiç bir kar amacı gütmemektedir. Lütfen kararlarınızı kendi iradeniz üzerinden gerçekleştiriniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap