Solana Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? 2022

Solana Coin 2

Solana Coin (SOL) merkezi olmayan finans (DeFi) çözümleri sağlamak için blok zinciri teknolojisinin destursuz doğasına dayanan, epey fonksiyonel bir açılmış kaynaklı kripto para projesidir. Solana (SOL) protokolü, merkezi olmayan aplikasyon (dApp) oluşturmayı basitleştirmek için tasarlanmıştır. Solana (SOL) blok zincirinin altında yatan çalışma prensibi pay kanıtları (PoS) ortak düşünce tekniği ile birleştirilmiş bir geçmiş kanıtları (PoH) ortak fikridir. Böylece ağdaki ölçeklenebilirlik büyük ölçüde artar.

Yenilikçi hibrit ortak düşünce birliği modeli sebebiyle Solana (SOL), hem ufak çaplı tüccarların üstelik kurumsal tüccarların dikkatini çekmiştir.

Solana Coin Hangi Ülkenin?

Solana Coin merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı yönünden kurulmuştur. Böylece Solana (SOL) İsviçre kaynaklı bir kripto paradır. Solana Vakfı’nın en mühim odak noktalarından biri merkezi olmayan finansı (DeFi) daha büyük ölçekte erişilebilir kılmaktır. Bu vakıf hala Solana (SOL) üstünde çalışmalarına devam etmektedir.

 

Solana (SOL) Sahibi Kim?

Anatoly Yakovenko, Solana Coin  arkasındaki en mühim kişidir. Böylece Anatoly Yakovenko’nın Solana (SOL) sahibi olduğunu söyleyebiliriz.

2017 senesinde Anatoly Yakovenko, sonrasında Solana (SOL) olarak yaşama geçecek bir tasarı üstünde çalışmaya başladı. O vakitlerde Anatoly Yakovenko, eski bir meslektaşı Greg Fitzgerald ile iş birliği kurdu ve ikisi beraber Solana Labs isimli bir tasarı çıkardı. Daha sonra projeye birkaç eski çalışma arkadaşları daha katıldı ve Solana (SOL) meydana çıktı.

Solana (SOL) Hangi Borsalarda Var?

Solana (SOL), merkeziyetsiz aplikasyon oluşturmayı basit bir duruma getirmek üzere geliştirilmiş bir tasarı olarak tanımlanıyor. Konsensüs mekanizması olarak pay kanıtını kullanan Solana, geçmiş kanıtı denilen bi…

Solana (SOL) Ne Zaman Çıktı?

Solana (SOL) ile ilgili düşünce ve ilk çalışmalar 2017’de başladı. Resmi olarak Solana (SOL), Mart 2020’de çıktı. O zamandan beri Solana (SOL) pekçok büyük kripto para borsasında listelendi ve fazlası tacir yönünden alındı.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap