Cardano Hızlandırıcı Programı Genius X ISPO, ADA’da 105 Milyon Dolar Kazandı

Cardano Hızlandırıcı Programı Genius X ISPO, ADA'da 105 Milyon Dolar Kazandı

Cardano tabanlı hızlandırıcı program Genius X, ilk hisse havuzu teklifine (ISPO) 105 milyon dolardan fazla ADA’nın devredildiğini gördü.

Bu, firmanın merkezi olmayan otomatikleştirilmiş piyasa yapıcısı ve likidite yönetimi protokolü Genius Yield’in 10 Mayıs’ta ISPO’sunu tamamlamasının ardından geldi ve 14.500’den fazla delege dört resmi hisse havuzunda 270 milyon ADA hissesi alarak onu Cardano ekosistemindeki en büyük ISPO’lardan biri haline getirdi.

Genius Yield, bir sipariş defteri ile merkezi olmayan bir değiş tokuş özelliğine sahip Cardano tabanlı bir DeFi protokolüdür. Piyasa riskini azaltmayı ve kalıcı kayıpları ortadan kaldırmayı amaçlayan bir likidite sağlama modelini entegre eder.

Genius X, ekosistem içinde blok zinciri tabanlı şirketler oluşturmak için ilgili araçlar, danışmanlık hizmetleri ve yatırım ile erken aşamada blok zinciri girişimleri sağlayarak şirketin hızlandırıcı program kolu olarak görev yapacak.

Genius X ISPO, 15 Mayıs’taki ISPO lansmanını takip eden haftada önemli bir destek topladı. Yaklaşık 14.000 katılımcı tarafından dört bahis havuzuna 205 milyondan fazla ADA (105 milyon $) devredildi.

Genius X yatırımcıları, hızlandırıcının ISPO – GENS1, GENS2, GENS3 ve GENSX’in dört stake havuzunda pay sahibi olan yetkilendirilmiş ADA için GENSX alacaklar.

Cardano Hızlandırıcı Programı Nedir?

Bir ISPO, Cardano ekosisteminin bir ilk madeni para teklifinin (ICO) kitle fonlaması eşdeğeridir. ADA stakerları, jetonları havuzlara devreder ve bir projenin yerel jetonu için stake ödüllerini değiş tokuş eder. Bir ISPO, gözetim altına alınmaz, yani yatırımcılar, devredilen ADA’larını herhangi bir aşamada geri alabilirler.

Fon yaratma yöntemi, yatırımcıların belirli bir projeye devredilen fonlarını kontrol etmeye devam etmeleri ve daha fazla gönül rahatlığı sağlaması nedeniyle popülerlik kazanmıştır. Yöntem, yatırımcıların bir projede veya şirkette pay sahibi olmak için belirli bir belirteçle yollarını ayırdığı geleneksel bir ICO ile çelişir.

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyalarımız

İnstagram : altcoinhabercom

Twitter :     HaberAltcoin

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap